Palivoměr - problém
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
Palivoměr - problém
Dnes se mi stala zajímavá věc. Vyjel jsem z garáže, vše OK ujel jsme asi 5km a najednou začala ručka palivoměru ze 3/4 stoupat pomalu nahoru až se uhnízdila na hodnotě plná nádrž. Celkem příjemné, když to bylo zadarmo Dosud jsem vždy platil a a celkem, dost. Celý den tvrdohlavě ležela na značce plná.... Nabral jsem u Shellu plnou ( mimochodem za posledních 300 km spotřeba 7,21 na 100km na zimních gumách) Po cca 20 km když by měla být ručička bez hnutí zcela na plné najednou klesla o dílek ( ten druhý zprava- skoro plná) tam se chvilku držela a zas vystoupala na plnou. Zřejmě žije svým vlastním životem . Myslím, že se mi to už jednou stalo, ale srovnalo se to samo. Myslíte, že je problém v nějaké kostře? Nesetkal se někdo s něčím podobným? A jaké bylo řešení? Jinak vše funguje OK, nepřišel jsem na žádný problém v pojistkách atd. Funguje ručka když nemá např. kostru tak že vyjede na plnou, nebo klesne na 0?? Díky za info
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
- Reklama
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
hipi, nám tohle dělá taky...jak tady čtu, je možné, že je problém v kostře, ale Palikx mi na srazu říkal, že to už párkrát u Nubir zaznamenal a budík celej vyměnil...prý to je nejjednodušší řešení ohledně tohoto...cenu mi říkal okolo 700 Kč....takže u vás možná něco okolo 1000 Sk???
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
jasne jsou to 2 veci.plovak v nadrzi.zatim nejcastejsi problem,a druha budicek v pristrojovce.zacal bych plovakem v nadrzi casem se vypali vodiva odporova cesta a zacne si hazet bludy
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil