Leganza
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Pánové klídek to je autosalón OPEL-Daewoo-CHevrolet-KIA no a ja som tam zrovna bol kuknúť uhlíkový filter do klímy (nemali ho potvory) No a keď tam u nich dačo shánaš tak tam čekáš tak dve kávy z automatu no a pri tej príležitosti som to blisknul Vyzerala aj medzi těmy Nemcami (OPLE) ktoré sú od určitej doby také strohé ako královná
Dnalorku to som urobil čisto náhodou lebo som to chcel nastriekať a tak som to začal brúsiť šmyrglom no a ako tak jazdím po tých lyštách tak vyliezol ten chrom tak som potom len opravil to čierne no a dozadu som dal čierny ťahokov ten som dal aj dole do otvoru v nárazníku
Dnalorku to som urobil čisto náhodou lebo som to chcel nastriekať a tak som to začal brúsiť šmyrglom no a ako tak jazdím po tých lyštách tak vyliezol ten chrom tak som potom len opravil to čierne no a dozadu som dal čierny ťahokov ten som dal aj dole do otvoru v nárazníku
Ja sel na tu masku odlakovacem a redidlem,jde to spatne ale jde...ocistit celou masku by vsak trvalo hodne dlouho,tak to zase prelakuju cernou barvou barvou a vrhnu se na to nekdy v budoucnu...ted na to nemam vubec cas a nechci jezdit s rozdelanou maskou...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Ahoj
Zdravím všetkých majiteľov Leganzí a tých čo prispievajú do tohoto fóra. Ďakujem za vaše rady, veľmi mi pomohli pri rozhodovaní sa a kúpe auta.
Až vychytám všetky muchy na mojej Lege a trošku ju preleštím pošlem foto.
Až vychytám všetky muchy na mojej Lege a trošku ju preleštím pošlem foto.
Vitej kolego...ted se tu s Leganzami rozthl pytel a navic se stribrnymi,coz me jeste vice tesi,podle te male fotecky co mas u profilu soudim,ze mas take stribrnou...zkus ji dat do kupy co nejdriv,5-6. kvetna je mezinarodni Daewoo-Chevrolet sraz,tak aby si treba prijel,bude tam podle me dost Leganz,takze to bude uplna parada...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Myslim,ze fotek bude dost...takze bude na co koukat...a budou urcite zase nejaka videa,ja jedu letos poprve na sraz a tesim se jak maly decko...jen aby mi ale do toho neco nevlitlo... A taky by nebylo spatny se nekdy sejit jako jen priznivci Leganzy,stat nekde na parkovisku treba v 10,to by byl pohled a pak nekam nejakej vylet a jet v kolene treba tech 10 Leganz,to musi byt super...
Tak koukam a shanim nejake doplnky na ty nase krasavice ale nenachazim...dela se jen jedno male kridylko a pak tahle sada pruzin...o te bych do buducna uvazoval... http://www.tuning-centrum.cz/index.php? ... cted=27622 ...premyslel jsem i o chiptuningu ale nejak jsem nenasel firmu,ktera by cipovala Leganzu...