a hlavne na dalniciHynek píše:Ještě lepší je, když se před tebe takový "doveda" narve,ohrozí všechny okolo a po 100 metrech po předjetí odbočí doprava!
Co mě dnes nepotěšilo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Mňa nepotešila správa o smrti Karla Černocha,patril k nestorom Česko-Slovenského bigbítu a popmusic vôbec.
http://www.bleskovky.sk/cl/15/191254/Zo ... el-Cernoch
http://pl.youtube.com/watch?v=fGSEhw31C7g
http://www.bleskovky.sk/cl/15/191254/Zo ... el-Cernoch
http://pl.youtube.com/watch?v=fGSEhw31C7g
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
pokec
...jo Grossman - Šimek - Černoch, skupina THE VOJ, pak už jenom VOJ a následně Semafor a další kapely Černoch....a všichni co se potkali na vojně stejný osud rakovina...do pr...., to je hrozný...no dobří lidé odchází....Galatíková 67
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
Re: pokec
Teda nechcem to tu rozvíjať,ale zdá sa mi ,že ta zakerná choroba je okolo nás dosť zozšírená.Len na našej ulici poznám 7 ludí,ktorí sa tým trápia a kolkí to "majú za sebou"čo som poznal -a mladých....Poslednou dobou je toho hrozne vela...Žeby ten Černobyl??? Radšej končím(ale sere ma to).
Jó hošani! Takovej už je život. Proto nechápu ty blboňe , co se hádaj,rvou a pod. Život je strašně krátký!!! Mějme se rádi a i když je to někdy těžký, tak se o to aspoň pokusme!! S úsměvem je na světě přece jen trošku líp! Nebo ne?
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
KALOS 1,2.,Klíma.
pokec
...jo jasně...Brousek, Iveta, Hynek i další souhlas - život je krátký a lidská blbost je nesmrtelná a tím nepřekonatelná....
Mějte se fajn a nepodléhejte ničemu.... ani nemocem
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
-
- Kontaktovat uživatele:
No a na krátký život je potrebné nájsť si dobrých kamarátov a známych no a mne sa to podarilo lebo ako náhle ma dačo bolí už som tu medzi vami a viete že to pomáhá fakt pred tým som sa čudoval že ako môže dakdo písať na nete a hups už som v tom až po uši aj keď osobnému setkání sa to nevyrovná ale to to tu je moja domovská stránka a ludia tu sú pre mna balzam na duši
Naposledy upravil(a) -peha- dne ned pro 30, 2007 12:54, celkem upraveno 1 x.
pokec
...no peha " tak to má být "... jak pravil herec Dvořák v jednom filmu a pak se zastřelil...
Mějte se fajn
Mějte se fajn
serpico
serpico
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Re: pokec
Présne tak,ešte ako vravieval nebohý PÁN HEREC Julo Satínský (včera bolo presne 5 rokov,čo,žiaľ,nastúpil na večné angažmán,dávali,pred pár dňami, aj s ním film S tebou mně baví svět) "Ľudská blbosť je neporaziteľná,a práve preto treba proti nej neustále bojovať.."Serpico píše:...jo jasně...Brousek, Iveta, Hynek i další souhlas - život je krátký a lidská blbost je nesmrtelná a tím nepřekonatelná....
takže vážme si a užívajme pekných okamihov na tomto svete a nedajme si ich pokaziť blbcami,ktorých má asi každý z nás,vo svojom okolí,aspoň zopár
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L