len aby som bol dovtedy fit, lebo potom budem asi zas maród po takom záťahu

Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Tak to je mě líto, ale to by se mělo postupně dát do pořádku.Hanzy píše:Je to sic vcera ale az ted jsem se tady dostal meho tatika rano odvezla rychla nebo mel prvni nastesti mensi mozkovou prihodu nebo tak neco a ma jakoby mrtvou pravou pulku obliceje a ruku ale pry by to melo byt dobre tak doufejme ze bude...
Stejne myslenky i zkusenosti jako ja...uz sem par zavodniku taky potkal ale vzdy jsem je predjel...o palce premyslim taky...zatim mam jen velkej klic na kola v kufru a hasak v kapse dveri u ridice...clovek nikdy nevi...faczko76 píše:Jnak mě dnes nepotěšil řidič vozu, který jel přede mnou ani ne 80 a tak jsem ho chtěl předjet. Sotva jsem vjel do protisměru, a byl na jeho úrovni, tak na to šlápnul. Naproti se už blížilo auto, už jsem ho měl skoro předjetého, ještě chyběly 2m a bylo to. Ale on nepolevil. Auto naproti už blikalo, taktak jsem se zařadil. Jakmile se situace ustálila, řádně jsem tu svini vybrzdil.
Závěr: Koupím si baseballku, a pro tyhle případy ji budu používat. Jakákoli svině mě takto ohrozí na životě, tak se s ním vypořádám natvrdo. Vybrzdim, zastavím, když nevyleze, roztluču mu nejdřív okno, pak hubu. Končím se slušností k takovýmto prasatům. Myslím to vážně.
Taky jsem se stím setkal. Frajer s audinou TDi a jak jsem si to cpal před něj,tak přidal. Dal jsem pravý blinkr a zhoupnul auto do prava. Od audiny se hezky kouřilo od kol.Goose píše:Stejne myslenky i zkusenosti jako ja...uz sem par zavodniku taky potkal ale vzdy jsem je predjel...o palce premyslim taky...zatim mam jen velkej klic na kola v kufru a hasak v kapse dveri u ridice...clovek nikdy nevi...faczko76 píše:Jnak mě dnes nepotěšil řidič vozu, který jel přede mnou ani ne 80 a tak jsem ho chtěl předjet. Sotva jsem vjel do protisměru, a byl na jeho úrovni, tak na to šlápnul. Naproti se už blížilo auto, už jsem ho měl skoro předjetého, ještě chyběly 2m a bylo to. Ale on nepolevil. Auto naproti už blikalo, taktak jsem se zařadil. Jakmile se situace ustálila, řádně jsem tu svini vybrzdil.
Závěr: Koupím si baseballku, a pro tyhle případy ji budu používat. Jakákoli svině mě takto ohrozí na životě, tak se s ním vypořádám natvrdo. Vybrzdim, zastavím, když nevyleze, roztluču mu nejdřív okno, pak hubu. Končím se slušností k takovýmto prasatům. Myslím to vážně.
Moc diky...V.Brousek píše:Hanzy, nyní jsem si všimnul že máš problém s tatínkem. Přeji aby to dobře dopadlo. Držím
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |