Moderátoři: Blue Lanos, pejee
kesko píše:Aj v tom najlepšom stroji občas zaškrípe. Chce to len trocha času a bude zasa dobre
Vsak jsem na https://www.chevroletclub.cz-peha- píše:Jo lenže v luxusu Daewoo končilo Legou a Evanda už sa vydala za Chevelákom takže si láskavo zmaž ten avatar lebo tu královnu už máme MY![]()
![]()
presne tak diagnóza a zároveň krvná skupina,ja tirž už vozím na prednom čele iné logo,ale v duši som ostal daewákomkesko píše:V pohode Peto sme, lebo Daewoo nieje len značka. V našom prípade aj diagnóza
Hanzy tak to Ti nezávidím s tým Cruze ja som mal tak rozobratú A8 no ale musel som si to všetko fotitHanzy píše:Sam si ptak daewakI na Cruzovi jsou nektere dily a i vyroba napsana GM DAEWOO mel jsem ho cely vlastnorucne rozebrany tak vim ne
![]()
Jinak skoda ze jsem si vse nefotil nebo takhle CRUZE si myslim nebude mit nikdo dlouho rozebraneho.I sam jsem nadaval pri skladani ze jsem si to nefotilale povedlo se a nic nezbylo jen naky kusek filcu
Ten srovbik sa vola kurvitkoHusarJan píše:Hanzy tak to Ti nezávidím s tým Cruze ja som mal tak rozobratú A8 no ale musel som si to všetko fotitHanzy píše:Sam si ptak daewakI na Cruzovi jsou nektere dily a i vyroba napsana GM DAEWOO mel jsem ho cely vlastnorucne rozebrany tak vim ne
![]()
Jinak skoda ze jsem si vse nefotil nebo takhle CRUZE si myslim nebude mit nikdo dlouho rozebraneho.I sam jsem nadaval pri skladani ze jsem si to nefotilale povedlo se a nic nezbylo jen naky kusek filcu
no a skladal som hu tak že som mal notebook pri sebe
ale podarilo sa a ked skladám kurnik skoro vždy mi neaký šrobik ostane
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |