nech robis ako kolvek malo a zarabas akokolvek vela, vzyd sa najde hajzel ktory robi este menej a zaraba viac ako TY

Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Superppp píše:Ta vasa diskusia mi pripomenula:
nech robis ako kolvek malo a zarabas akokolvek vela, vzyd sa najde hajzel ktory robi este menej a zaraba viac ako TY![]()
![]()
Máš můj hlas-peha- píše:Joj hošani špióním na tuningfóru a maj tam hlasování vo auto mněsíce no a po dohovoru s Miloškem tam možná sekne mojí fešandu to aby je roztrhlo golfáci a baworáci![]()
![]()
![]()
Na duchod se vykasli ma generace diky uspechum z minulosti a soucastnych poskomunistickych moresu a duchodu od 50 let a 20000kc rent zdravych simulantu za uplatky doktorum se ho nenedoziju takze ja si z duchodem ani nefandim...V.Brousek píše:Peha já se také klepu, aby mi to současné zaměstnání vydrželo, zbýva mi necelých šest let do důchodu a pokud bych přišel o mou práci, bylo by to asi v háji. Podlomené zdraví,pro budoucí zaměstnavatele naprosto neperspektivní maník. A pak mi tu může Hanzy poradit, že je to má vina a kopnu ho za tu radu do holeně
A ty si dej facku!!!-peha- píše:Hele dedku nerejej jó na to tu máme Hanzyho![]()
![]()
![]()
[/img]
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |