asi ma jeste svuj nazor, je zatim svobodnejmilosh píše:teda nevim proc nesouhlasis? kdyz je 3/4 republiky proBrainman píše:a mujpetrm píše:A za chvíli to bude i zákonem povolené![]()
![]()
![]()
i přes Klausův odpor
![]()

Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Naprostej souhlas. Bohužel je to dnes ale realitou. Proč teda nemůže instituce registrovaného partnerství platit i pro soužití na "psí knížku" se ptám já. Není to náhodou diskriminace??????Brainman píše:me to vadi, vadi mi ze se porad podsouva ze je to normalni. Normalni to neni a ja to verejne netoleruju. Nevadi mi pokud si kdokoli cokoli dela doma to je opravdu kazdeho vec, ale vadi mi kdyz se na to musim koukat a poslouchat jak je to uplne normalni.
Já osobně proti tomu zákonu nic nemám, jsem pro. Ale (homosexuálové prominou) normální to není!Ivan píše:A jak jste přišli na to, že to není normální? Normální to možná není v naší (středo)evropské kultuře, ale vysvětlete mi, co je to "normální"? Vždyť v přírodě není homosexualita nic neobvyklého...
nemas jeste nejaky fotky manzelky? na nekterych fotkach ji to fakt slusi..milosh píše:Takovy pekny tema to bylo
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |