Můj nový Cruze

Zde můžete představit své miláčky :)

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
zavodak-1

Re: Můj nový Cruze

Příspěvek od zavodak-1 »

Golf pekný len škoda toho motora žere aj trávu popri ceste a výkon žiadny.
Biely cruze 2.0 VCDI LS+ 92kw-chip 110kw
VW Golf 1.9 Tdi pd higline 85kw
Reklama

Franta P.

Příspěvek od Franta P. »

zavodak-1 píše:Golf pekný len škoda toho motora žere aj trávu popri ceste a výkon žiadny.
právě že naopak. Přítelkyně s tím jezdí za 6.2 a s klimou za 6.9l/km já mám průměr cca 7.5 l/100km. a výkon je luxusní můžu s klidem říct že by strčil mého cruze 1.8 do kapsy. a hlavně co nepochopím, s klimou úbytek výkonu vůbec člověk nepozná. což u cruze bohužel hodně.

jinak mi psla Hudec že do pár dnů bude mít všechno na vyhřívání sedadel. tak hurá a v zimě si už snad budu originálně hřát prdíznu. :D

jinak vymějšlím další kraviny.
když jsem měl půjčené Malibu tak mělo zadní stropní svítilnu i s čtecíma lampičkama. a hlavně, symboly na tlačítkách byly osvětlené. stropní lampa je stejná jako u cruze, jen je vychytanější. a teď ale nevím jestli ty symboly svítily po zapnutí klíčku, nebo při zapnutých světlech.
honem dodělat. -i
Chevy Cruze 1.8 LTZ sedan, modrá Moroccan

Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Damek

Příspěvek od Damek »

to vyhrievanie sedaciek v cruzovi nieje ziadna slava. Na mondeou som nastartovalza za par sekund som mal prdel v teplucku. Na cruzovi uz pomaly parkujem, nez sa to sedadlo rozohreje -P
tomask

Příspěvek od tomask »

Tak ti to nefunguje pořádně, já jezdím Cruzem už 4 zimu a vyhřívaní v pohodě.
Funguje mi stajně jako v druhém autě značky VW.
Teplo cítim po pár vtěřínách do minuty.
Carthell Prg
tomask

Příspěvek od tomask »

Dokonce ho po 5-8 km vypínám, nebo stahnu na 1 stupeň a po 10 km ho uplně vypínám.
Carthell Prg
Damek

Příspěvek od Damek »

Tak funguje rovnako na oboch stranach a od prveho dna, predpokladam teda, ze to je v poriadku. Mozno za to moze koza, cez ktoru to teplo horsie prenika???
tomask

Příspěvek od tomask »

Nevím, v VW mám látkové čalounění a v Cruzu zase kuži a nepozorují rozdíl.
Asi mám citlivejší prdel ;)
Carthell Prg
Kares

Příspěvek od Kares »

Souhlasím s Tomem...máme vyhřívání ve všech autech a v Cruzovi patří k lepším. Já ho zapínám jen když v zimě jezdím v tričku:) a to na jednotku nechci mít "vlka" :lol:
Chevrolet CRUZE 2.0 Černá Carbon LT(Z) cihlová kůže
Carthell Prg
Damek

Příspěvek od Damek »

tak to je nejake zvlastne. U mondea mi sedadlo hrialo do par sekund po otoceni klucikom, u cruza to trva niekolko nasobne dlhsie.
Franta P.

Příspěvek od Franta P. »

Tak dnes mi přišel mail od pana Hudce. Věci na vyhřívání už má připravené k odeslání. cena 436 Euro. tak snad přístí týden přijdou a pak hurá do Car for you abych si už konečně mohl hřát prdíznu.

Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Rudolf Š.

Příspěvek od Rudolf Š. »

:shock: :shock: :shock: :shock: kolik????? a stojí ti to za to? :D :D :D
Aktuálně: Škoda Superb Combi II 2.0 TDI Šedá Platin

Bylo: Cruze HB 2013 LTZ 1.8 16v Černá Carbon Flash :) :)

Bylo: Aveo Sedan 2007 1.2 8v Modrá Sport :( :(
Franta P.

Příspěvek od Franta P. »

no za ty prachy už mi nezbývá říct nic jiného než stojí. :shock: Taky jsem na to přes půl roku šetřil. ještě tam není započítaná práce. už jsem tehdy v car for you nechal přes 3000,- za předběžnou přípravu pro dodělání vyhřívání. ještě samotná instalace. ale jo žijeme jen jednou. ale to je úplně poslední věc, za kterou do auta vrážím peníze. ale zase budu moct říkat že můj cruze má zase v něčem prvenství v ČR :D to že má jako jediný orig vyhřívání čalouněných sedadel.

Scorpion.11

Příspěvek od Scorpion.11 »

Takový člověk jako jsi ty s těmi úpravami nikdy nepřestane, pokaždé si zas něco najde co zlepšit či upravit -i :PP:
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)

člen AVEO Fanclubu
Franta P.

Příspěvek od Franta P. »

já od února budu mít jinou kasičku. Prcka co teď bydlí u Martiny v briše :D a nebudu mít ani na benzín do Cruze :) :) :)
jinak další moje hrabátko co si pořídil bratr už pod tím cca měsíc a půl ležím. ale už je vše komplet. už jen dodělat stropní konzolu s panoramatickým výklopným zrcátkem a stropní lampičkou s čidly pohybu na alarm.
Jinak je to Ford Focus C-MAX 1.8 16V 88kw rv 2004. původ F, snad poctivých 135.000 km, jeden majitel. cena 88.000,-
Ale je to ford. už do toho brácha zahučel cca 28.000 a auto už je v pořádku. štatné elektroservo řízení, vedný hřeben řízení, za studena se vám sekal posilovač - jinak velmi příjemná věc, vadné podtlakové motůrky co zavírají škt. klapku. atd atd. tak jsem se do toho vrhnul a auto jak nové. je tam naprd že na forda není moc věcí v druhovýrobě, vše musíte originál.
jinak auto velmi příjemné. njn MPV hodně prostoru, vysoký posed, variabilní interiér. jede krásně za cca 7.0l/km dle pc. Není to ghia ale výbava není nejchudší. Klima, tempomat, elektrika, přední boční stropní airbagy, rádio na cd. jinak luxusní orig sound. to hraje jako hovado. atd atd...
2013-11-10 15.27.40.jpg
2013-11-10 15.28.30.jpg
2013-11-10 15.32.11.jpg

zavodak-1

Příspěvek od zavodak-1 »

Už máš to vyhrievanie sedačiek namontované ?? Lebo ako terz pozerám do nového cenika za 200 eur sa to dá objednat originál z výroby
Biely cruze 2.0 VCDI LS+ 92kw-chip 110kw
VW Golf 1.9 Tdi pd higline 85kw
Odpovědět

Zpět na „Cruze - Club Cars - Auta členů“