![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Moderátor: Blue Lanos
stepan píše:Zdravim! Včera po velkém dešti se mi objevila u spolujezdce voda na gumovém koberečku a originální koberec je vlhky. Nesetkal se s tím někdo? V čem by mohl být problém?
Honza H. píše:stepan píše:Zdravim! Včera po velkém dešti se mi objevila u spolujezdce voda na gumovém koberečku a originální koberec je vlhky. Nesetkal se s tím někdo? V čem by mohl být problém?
Sorry, že si rýpnu: Musíš zavírat dveře, když odcházíš
P.s.: Ber to jako joke
Mrkni k Orlanďákom. Vodu pod spolujazdcom riešili aj v sekcii Orlando. Tam to malo súvislosť so zle vyvedenou hadicou z klimatizácie. Myslím, že tá kondenzovaná voda im nevytekala pod auto ale pod koberec spolujazdca.stepan píše:Zdravim! Včera po velkém dešti se mi objevila u spolujezdce voda na gumovém koberečku a originální koberec je vlhky. Nesetkal se s tím někdo? V čem by mohl být problém?
Nesúhlasím s tebou. Jasne že Daewrolety nie sú kvalitatívne,spracovaním na úrovni nemeckých top modelov. Myslím ale že si "nesledoval" všetkých 56 strán tohoto vlákna, kde sú 1/2 kecy, 1/2 ťuknutie po rozjazde, teplo pri nohách,"brambory", nenaštudované manuály a z toho prameniace kvázi závady a podobné pi.....y a minimálne sa tu riešila nejaká závada. Vypaľovanie filtra pri traktoroch nepočítam. Čo si pamätám tak odišla jedna spojka, ktosi menil niečo na náprave a s motorom ak si dobre pamätám, nemal doposiaľ nikto žiadne problémy.HusarJan píše:ako tak sledujem máte tam vela závad s tými autami a sú skoro ako nové určite by som to nekúpil aj ked je na vonok pekné odjeba... todnes robia veci pekné iba na vonok aby nachytali ludí asi tak
Známé to dělalo po výměně čelního skla u Yarise skontroluj těsnění u skelstepan píše:Zdravim! Včera po velkém dešti se mi objevila u spolujezdce voda na gumovém koberečku a originální koberec je vlhky. Nesetkal se s tím někdo? V čem by mohl být problém?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |