Vladka píše:No já toho dneska potkala...u školy bílý Cruze sedan, potom černýho Orlíka ES (kdopak to asi byl???) u Kaufu vínový nový Aveo, modrýho novýho Sparka, potom ještě Lacetti....no pěkná úroda
Že bych to byl já Taky jsem potkal dnes odpo bílé WTCC
No že bych to byla já??? :-DD
Nyní: Citroen C4 Grand Picaso, 1,6 BlueHDI, 88kW, MAN6, vínová
Bývalo:
VW Golf VII, 1,2TSI, 77kW, šedá
Opel Signum 2.2, 2004, benzín, stříbrný
Chevrolet Cruze HB, edice WTCC 1,6, 91kw
BMW 525d, r.2003
Sen: no toho je!! :-)
Orlando mám přes měsíc a zatím jsem po Praze nepotkal asi nejprodávanější bílé. Až minulý týden a rovnou dvě. Na Strahově stálo zaparkované v pátek a potom včera v neděli kolem 18h na dálnici u Berouna. Myslím, že tou masivní reklamou v televizi Chevroletů bude jezdit čím ďál víc...
Někde na netu jsem viděl nějaké statistiky prodeje Orlanda a pokud si to dobře pamatuji, bylo jich v roce 2011 přes 800 a v roce 2012 taky tak nějak...
Chevrolet Orlando 1.8 LTZ white navi sunroof 1993 - 2013 pouze škodovky
včera odpoledne jsem se v Praze na Vypichu trochu vyděsil. Zaparkoval jsem auto a když jsem se za nějaký čas k němu vracel, proti mě jelo bílý Orlando (jako mám já) s RZ začínající 3AI (jako mám já). V tu chvíli jsem chvilku nedejchal. Naštěstí ta další čísla byla jiná...
dnes v 15h stojící bílý Orel s hradeckou RZ Praha 6 Patočkova, bliknul jsem, on mávnul ... a v neděli dopoledne u myčky Praha 5 Zličín Globus jsem viděl stát umytého Orla s majitelem a asi 10-letou slečnou v autě ... škoda, že jsem nikdy neměl čas zastavit a pokecat