Vis jak se mi muselo naopak urodit abych toho tolik vypotil tech kravovin to neni jen tak!!!Ivoš píše:Ta spadla na lebku tobě...kde jinde by se tak NEurodilo![]()
![]()
![Laughing :lol:](./images/smilies/smiley14.gif)
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
Vis jak se mi muselo naopak urodit abych toho tolik vypotil tech kravovin to neni jen tak!!!Ivoš píše:Ta spadla na lebku tobě...kde jinde by se tak NEurodilo![]()
![]()
Co nam do toho kecas s tim naftovym traktorem!!!!!Slavek píše:co zase planujete, dejte uz pokoj![]()
![]()
Aby ti kuna vejce vypila,ty kratky zobaku. U mě taky rozhoduje,jestli nebudu v práci,což zrovna dneska opět padlo na mě,protože jsem na víkend neodjel.Hanzy píše:Tak uz jsme tri pokud ten melhuba zluty prazsky dorazi tak jak ostatni at to naplanujem...conpet píše:Tak s tím já nemám problém a pokud to bude nějak rozumně naplánovaný, tak JEDUHanzy píše:Presne tahle Polička...
Docente,voľajáky si prísnyDocent píše:Nějak poslední dobou nesleduji všechny nové příspěvky (protože mají, s prominutím, hovno informační hodnotu), takže bych se rád otázal:
Nebyla vyhlášená nějaká soutěž o příspěvek s největším počtem smajlíků
?
Nene ještě drží,ale kdyby to spadlo,tak jsem k.o. Mám nad P.C. tři a plné knížek. To by moooc bolelo.Hanzy píše:Ta co visela a spadla ti na lebku!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Si byl zase na pivu co?Hanzy píše:Hele jak s tim srazem?Jedem nebo jen melem?A kdo nejede at blbe nemele a doma na gauci s ovladacem se umele!!!!![]()
![]()
![]()
Kurna to se mi to rymuje...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |