Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Aby jsi se nedivila.Iveta píše:Pánové víte co je pro mě uklidňující ? Že z vlastní zkušenosti vím že pes který štěká NEKOUŠE !!!![]()
![]()
![]()
![]()
Hele Ivet a není to taky o tom,že by měli být dva? Jeden toho asi moc nezmůže.Iveta píše:Pánové víte co je pro mě uklidňující ? Že z vlastní zkušenosti vím že pes který štěká NEKOUŠE !!!![]()
![]()
![]()
![]()
Petře, máš pravdu jeden nic nezmůže. Ale já coby zralá žena mám už přece jenom troooochu větší nároky.Petr Soukup píše:Hele Ivet a není to taky o tom,že by měli být dva? Jeden toho asi moc nezmůže.Iveta píše:Pánové víte co je pro mě uklidňující ? Že z vlastní zkušenosti vím že pes který štěká NEKOUŠE !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tím chceš říct,že jeden je pro tebe málo?Iveta píše:Petře, máš pravdu jeden nic nezmůže. Ale já coby zralá žena mám už přece jenom troooochu větší nároky.Petr Soukup píše:Hele Ivet a není to taky o tom,že by měli být dva? Jeden toho asi moc nezmůže.Iveta píše:Pánové víte co je pro mě uklidňující ? Že z vlastní zkušenosti vím že pes který štěká NEKOUŠE !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tak a konec tohoto téma nebo se nám to tu zvrhne a mi jsme přece slušní daewáci.
![]()
Ale no tak,tak já už nerejpu a jsem hodný.Iveta píše:Jejda do čeho jsem se to zase zamotala. Už nic nepovím, všem přeji slušnou dobrou noc.![]()
![]()
![]()
Vid´,já se tady taky vždycky odreaguju a nasměju a vovovotom to je ne?Iveta píše:Ivošku, ty dostaneš na .... !Ale jinak kluci se mi s váma dobře kecá vždyť legrace je potřeba a ani nevíte jak mi tady to odlehčené téma pomáhá.Mějte se fajn.
![]()
![]()
![]()
At tě blechy štípaj celou noc.-peha- píše:Teda Hanzy co tu prudíš ty vochlastomazej na pivo
a já du spinkat tak dobrou nocku
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |