Mam radost z BMW. Doufam, že budou pokračovat v nasazenym tempu a příští rok budou bojovat o titul. To by byl úspěch, hned 3. sezónu ve formuli. O tom se Hondě nebo Toyotě ani nesní
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Tak kukajte vy McLeren fandove to nemate coooo????????Ale kdyz budete hodni tak vam to na Shell kdyz natankujete 29l prodaji model za 29kc a maji tam 6 nejslavnejsch modelu Ferrari..... :lol:a nevadi ze jste McLerenaci,takovi jsme my... Uz mam 2 kusy
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Pehacku kecacku to je presny model rok 2005 ktery vyhral 1:38 a vzadu je stribrna pecet oficial Ferrari... :lol:Je to k vyroci 60 lete spoluprace Shell a Ferrari,je to spoluprace ktera se jinde nevidi,na kazdem zavode laborka Shell a nekolikrat odebirane vzorky behem zavodu proste fantazie...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
No to máš tak já fandím a nie len tak do vzduchu ako Ty čo kupuješ plastový auta za 29 jo a na příští sraz dojedu s tímhle frajere a som zvedavý kde zoženieš FRRRary
A když náhodou vyhrajete tak blahoželám a .....jó aj tak nebudete pred nami ani piloti ani stajna no tak potom idem spať a zajtra s ludným svedomím do roboty lebo sa nič prevratné nestane aj keby Mc Laren mal dovolenku hold majstri si môžu dovoliť hoci čo