Pomoc Palikxovi
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
palikx
...to Viktor to je prostě zaokrouhlení na c elou....
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
- Reklama
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Plus nějaký kačky navíc...posílal jsem 300 Kč a určitě nejsem sám, takže to bude na základ dílů na novou NubiruSerpico píše:....no závěrečné naše hodnocení 29 * 2 ( 28 + 1 nečlen daewoo ) - nikoho jsem nenutil, jenom jsem měl velikou radost, když se to rozjelo, byl to můj inpulzivní nápad - pomáhal si nám a stále pomáháš a to zadarmo...měl jsem jenom trochu jinou představu o úspěšnosti....asi jsem počítal špatně,
osobně nepřispívám do charity ( beru to jako podvod - na kterém se přiživují organizace, které se tím živí... ) jo jednou jsem dal 150Kč na postižený, protože mi přišly jejich neobjednané pohlednice, pochyboval jsem ale, že se jim to opravdu dostane....
....ale toto bylo na konkrétní adresu a konkrétní osobě ( palikxovi ), tedy přímo - a byl to jenom určitý zlomek, toho co nám dal, dává a to zadarmo ( čas - práce )....
moc dekuju vsem co pomohli a podporili.serpico je to kazdeho vec jestli pomuze nebo ne.ja sem nekolika lidem taky pomahal a nikdy jsem za to nic nechtel kazdy podle sveho uvazeni dal nebo ne.
Proto ještě jednou děkuji všem co pochopili - uznali a počítali násobky pomoci....jenom jsme se trochu nedopočítali....
Mějte se fajn
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
-
- Kontaktovat uživatele:
To máte tak každý sám musí vedieť ako a kedy pomôcť my so ženou sa stále snažíme pomáhať postihnuté deti a siroty sú u nás na prvom mieste,keď len trocha môžme poskytujeme materiálnu aj finančnú pomoc detskému domovu tady u nás a sme zapojeni v akcii Dobrý anjel ktorý pomáhá luďom v núdzi sme hold taký že ako sa dá tak pomáhame lebo jeden nikdy nevie ako a kedy bude sám potrebovať pomoc Neviem ale ako náhle môžeme dakomu pomôcť tak sa vlastne človek cíti tak dáko lepšie
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Souhlas Peho....sice asi nepomáhám tak vydatně jako ty s manželkou, nicméně naše rodina se taky snaží... A myslím, že je to správný....
Kolikrát si říkám, že bych si adoptoval tak 17tiletou krásnou holku Ehm, to jen trochu pro zasmání na závěr...
Kolikrát si říkám, že bych si adoptoval tak 17tiletou krásnou holku Ehm, to jen trochu pro zasmání na závěr...
Myslím, že na toto téma už by toho asi bylo dost. Pomoc Palikxovi a charita je dost velký rozdíl. Palikx je KAMARÁD v nouzi a to je o úplně něčem jiném. Nikdy jsem necítil potřebu se zviditelňovat tím, že okázale přispívám na ten či onen účel a v tomto trendu hodlám pokračovat. Nikoho taky nebudu odsuzovat za to, že se nezapojí do nějaké akce. Je to prostě každého věc.
Mám za to, že toto téma se rozjíždí úplně někam jinam.
Mám za to, že toto téma se rozjíždí úplně někam jinam.
Nikoho jsem za blbce neoznačoval, jen jsem napsal jeden z Murphyho zákonů. BTW ten ještě pokračuje tak, že každý odešlý blbec je promptně nahrazen jiným. K tomu bych na základě zkušeností ještě doplnil Docentův postulát, že ve státní správě je každý odešlý blbec promptně nahrazen dvěma jinými .Viktor píše:nemusis hned niekoho oznacovat za blbca, kludne to mohol byt niekto kto ma 14 rokov, nema ucet, mozno je v tazkej zivotnej situacii atd ... zacina sa to zvrhavat ...
jasne urcite je neco jineho pomoc me a charite.nikoho neodsuzuju a uz toho nechte. neresim to kdo nedal je to jedno resim to kdo dal.je vas hodne ale kdo to vsecko byl uvidim az na vypisu uctu.zitra snad poridim tu nubiru i diky VAM jelikoz bych na ni sam ty penize nedal dohromady.
diky moc
diky moc
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Simson s 51
neboj vas si dobre pamatuju a mam VAS napsane to jen pro poradek.
v pripade ze by byl zajem (ale to se uvidi)mohu potom napsat jmena a osobne podekovat.jen s vasim svolenim.
v pripade ze by byl zajem (ale to se uvidi)mohu potom napsat jmena a osobne podekovat.jen s vasim svolenim.
Simson s 51
Simson s 51
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Já myslím, že dostatečná satisfakce bude Palixova spokojenost s Nubirou. Já osobně nechci nechci nějaký slova díků. Prostě jsme pomohli kámošovi. Takže bych to už neřešil a mám z toho fajn pocit. Díky Serpicovi za nápad a ostatním za realizaci.
Pavlíku , chtěl jsem se u vás v servisu stavit , ale furt ještě nestíhám , tak jsem ti právě teď poslal na účet trojkilo , ať máš na tu Nubiru ...
Stavím se asi až někdy druhý týden v červenci .
Stavím se asi až někdy druhý týden v červenci .
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
Take zadne osobni diky nepotrebuji!
Jo a jen tak pro zajimavost sem napisu moji prihodu ze vcerejsiho vecera, teda spis noci ( tesne pred 24h ):
V 23h koncim v praci a jedu domu z Cr do Pce, zaparkuji na parkovisti, zapalim si a kourim...v tu chvili se objevi kamos s taxikem a tak jdu za nim a chvilku kecame a on pak odjizdi makat...a jak odjizdi tak si vsimam ze na parkovistu stoji VW Passat Combi a ma otevrene dvere za ridicem dokoran...tak si rikam jestli tam nekdo je? Jeste kourim a u auta nikdo, tak se jdu opatrne podivat a co nevidim...no vlastne nic...nikde nikdo totiz!!! A auto otevrene dokoran...co ted? A tak me napada jedine zavolat na 158 treba s tim kluci neco udelaji Tak volam a popisuji prislusnikovi danou situaci a ten ze tam nekoho behem chvile posle, tak jestli muzu pockat na miste...tak teda cekam a asi behem 5minut jde Policista z mistni stanice...tak mu jeste jednou rikam co a jak, tak auto obhlizi...auto je cele zamcene, jen proste ty zadni dvere jsou otevrene, ale jinak je to cele centralem zamcene, v aute jsou vsechny veci jako radio atd...a tak podle SPZ teda RZ zjistuji majitele a po chvili ho maji a dokonce i s telefonim cislem Tak volaji a dokonce se i dovolali a asi behem 5minut pribiha nejaka pani v zupanku, cela udivena, porad se omlouva a moc dekuje...vsechno kontroluje, pak auto zavira, zamyka a porad dekuje a odchazi A ted se podrzte...mela to auto takhle zhruba 2hodiny otevrene a to u cesty kde chodi spousta lidi A z toho vyplyva ze jsem udelal jeden dobry skutek a mozna zachranil jedno ukradene auto , ale hlavne mi to prislo jako samozrejmost s tim neco udelat a ne nechat to bez povsimnuti a odejit domu spat, protoze vim jak by me bylo kdybych rano prisel na parkoviste a auto nikde!!! Vim ze je to dlouhe, ale snad to prectete a vezmete si nekdy ze me priklad...
Jo a jen tak pro zajimavost sem napisu moji prihodu ze vcerejsiho vecera, teda spis noci ( tesne pred 24h ):
V 23h koncim v praci a jedu domu z Cr do Pce, zaparkuji na parkovisti, zapalim si a kourim...v tu chvili se objevi kamos s taxikem a tak jdu za nim a chvilku kecame a on pak odjizdi makat...a jak odjizdi tak si vsimam ze na parkovistu stoji VW Passat Combi a ma otevrene dvere za ridicem dokoran...tak si rikam jestli tam nekdo je? Jeste kourim a u auta nikdo, tak se jdu opatrne podivat a co nevidim...no vlastne nic...nikde nikdo totiz!!! A auto otevrene dokoran...co ted? A tak me napada jedine zavolat na 158 treba s tim kluci neco udelaji Tak volam a popisuji prislusnikovi danou situaci a ten ze tam nekoho behem chvile posle, tak jestli muzu pockat na miste...tak teda cekam a asi behem 5minut jde Policista z mistni stanice...tak mu jeste jednou rikam co a jak, tak auto obhlizi...auto je cele zamcene, jen proste ty zadni dvere jsou otevrene, ale jinak je to cele centralem zamcene, v aute jsou vsechny veci jako radio atd...a tak podle SPZ teda RZ zjistuji majitele a po chvili ho maji a dokonce i s telefonim cislem Tak volaji a dokonce se i dovolali a asi behem 5minut pribiha nejaka pani v zupanku, cela udivena, porad se omlouva a moc dekuje...vsechno kontroluje, pak auto zavira, zamyka a porad dekuje a odchazi A ted se podrzte...mela to auto takhle zhruba 2hodiny otevrene a to u cesty kde chodi spousta lidi A z toho vyplyva ze jsem udelal jeden dobry skutek a mozna zachranil jedno ukradene auto , ale hlavne mi to prislo jako samozrejmost s tim neco udelat a ne nechat to bez povsimnuti a odejit domu spat, protoze vim jak by me bylo kdybych rano prisel na parkoviste a auto nikde!!! Vim ze je to dlouhe, ale snad to prectete a vezmete si nekdy ze me priklad...
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje
ahoj
tak kluci nubira je doma
vypada to ze pokud se jeste neco neposere tak to neni tak strasny.
olej to zere to je jasny takze krouzky a gufera.ale neco tam klepe takze asi i ojnice nebo klikovka.to se uvidi.ale jinak z toho mam dobry pocit jede to perfektne a zadni tlumice ktere jsou po smrti uz mam takze je uz asi neprodavam
pro badgera ty jsi teda frajer teda asi bych udelal neco podobneho nebo pripadne bych ty dvere zavrel a sel od toho.(uz jsem jednou neco takoveho udelal.)ale je fajn ze se ti policajti aspon snazili.to mi dava jeste malou nadeji.
tak vsem diky a kdo chcete muzete se svezt s nubirou(kdo by mel treba zajem )
tak kluci nubira je doma
vypada to ze pokud se jeste neco neposere tak to neni tak strasny.
olej to zere to je jasny takze krouzky a gufera.ale neco tam klepe takze asi i ojnice nebo klikovka.to se uvidi.ale jinak z toho mam dobry pocit jede to perfektne a zadni tlumice ktere jsou po smrti uz mam takze je uz asi neprodavam
pro badgera ty jsi teda frajer teda asi bych udelal neco podobneho nebo pripadne bych ty dvere zavrel a sel od toho.(uz jsem jednou neco takoveho udelal.)ale je fajn ze se ti policajti aspon snazili.to mi dava jeste malou nadeji.
tak vsem diky a kdo chcete muzete se svezt s nubirou(kdo by mel treba zajem )
Simson s 51
Simson s 51