to Ivoš: promiň tu zelenou sem fakt nedal chybička se vloudila
od 07.04.2007 CHevrolet AVEO 1,2 sedan,sunset orange ,2xabg,abs,central,el. okna, 14 alu.disky Dotz Imola,podsvícení zelený neon
Prostě supr kárka
ex: Daewoo Espero 2,0i v plné palbě člen AVEO FANKLUBU
od 07.04.2007 CHevrolet AVEO 1,2 sedan,sunset orange ,2xabg,abs,central,el. okna, 14 alu.disky Dotz Imola,podsvícení zelený neon
Prostě supr kárka
mars2 píše:tak už se to bliži, ivet pošli mi prosim te na sebe kontakt na sz .pro připad hledani u kaufu
Ahojky, posílala jsem ti dnes svoje tel. číslo , tak dej vědět jestli ti přišlo. Nevím jestli jsem tu sz. odeslala dobře, bo moc velký počítačový expert nejsem.
špatnej nápad to není
říkalo se pokud si vzpomínám sraz na parkovišti u tesca v hrabové v 8:00
co se mně týče poprosil bych o menší schovívavost přeci jen v pátek v noci pojedu z Prahy do Ovy abych vzal kluky
Naposledy upravil(a) bandolik dne čtv kvě 03, 2007 19:33, celkem upraveno 1 x.
Prostě supr kárka
SkylineGTR píše:to Bandolík: Jasně, to víš, že počkáme. Akademická čtvrthodinka to jistí.
to Mars2: Nebojte, nezapomenem na Vás. Ale stůjte nějak viditelně.
Filipe neboj, budeme stát u cesty a mávat červeným praporkem. Ale jasně že vás budeme na parkovišti vyhlížet, bo se přece všichni těšíme, ne ?
SkylineGTR píše:to Iveta: Já se nebojím...
Ještě by mě zajímalo, kolik nás jede z OVy od toho Tesca???
pokud dobře počítám tak nejmím dva
a tohle už jste četli?
/Počasí by se mělo měnit od jihu. Nejpozději v sobotu přes den už by měla být oblačnost s deštěm na celém území České republiky/
Prostě supr kárka