Otáčky vs rýchlosť

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
Slam

Příspěvek od Slam »

Hanzy píše:Otviram stejne jako ty kryt benzinu a tam to mam schovane... :lol:
Radsi sem dej nejakou fotku, at si ten sen bastlire muzu prohlednout, neb se mi nejak nedari si to predstavit. ;)
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
Reklama

Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Hanzy píše:
Ivoš píše:1) No já raději rezervu plnohodnotnou....s dojezdovkou se mi auto nelíbí.....
2) Sice korunky naskakují,ale ta stovka nebo dvě navíc oproti plynu mě nevytrhne, navíc mám čisťoučký vstřiky atd. atd. V-Power rulezzzzzzz :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Rezerva je vzdy jina pokud nemas original kola s origos gumama a dojezdovka bohate staci a da se s ni taky radne pojezdit,takze opet spatny argument.... :lol: :lol: :lol: Ano takova 1-2kc na km je nejaka stovka pri nejake stovce km ale pri par tisisich...... :lol: :lol: :lol: opet spatny argument a o cistote motoru uplne bez komentare......pockej jestli peha hodi foto a uvidis cistotu benzinu a ten rozdil v cistote spalovani ani nemluvim!!!! :lol: :lol: :lol:
No ono šoupnout dojezdovku na auto s 16'' kolama je dost hnus ;) Pořád lepší tam dát rezervu, než to hnusný mrňavý kolečko. A o čistotě jsem mluvil ve spojení ne s obyč. benzínem,ale s V-Power 95 od Shell...trošku rozdíl....

Tak nějak jsem si říkal, že tohle říkat nemusím, ale asi ano. Dejme tomu, že za namontování LPG (jedno jaký systém) dám okolo 15 000 Kč....pro mě (s mým počtem ujetých km - po městě, okolí města a 1x týdně k Náchodu a zpět) je návratnost investice docela nerentabilní....pro lidi, kteří dost jezdí a natočí za rok dost km dejme tomu, ale pro mě vůbec. Já najezdím za rok nejvíš 7 000 km.
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Na 500mdo pneuservisu bohate staci.... :lol: :lol: :lol: Ten origos hybrit neni o nic lepsi... :lol: :lol:
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Dejme tomu po Pardubicích.....prostě jsem línej dávat tam tohle a pak hned mazat do pneu.....vůbééééc :lol:
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Jo a s temi kilometry mas pravdu,pokud najezdis co ostatni nacouvaji tak se to opravdu nevyplati.Ale kdybys jeste dal pocital nevyplati se ti vic taxi??? :lol: :lol: :lol: Vlastne neeeeeee to bys nebyl tady a nemeli by jsme ak pekne fotecky ze srazu... :lol: :lol: :lol:
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Ivoš píše:Dejme tomu po Pardubicích.....prostě jsem línej dávat tam tohle a pak hned mazat do pneu.....vůbééééc :lol:
Mimo jine spousta aut to ma origo a u spousty ani nelze mit plnohodnotnou rezervu takze myslim zbytecne dal resit... :lol: :lol: :lol:
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Stejne jako ja...ja najezdim za rok tak okolo 5000km...polovina z toho je dvolena...takze plyn by byl pro me nenavratna investice...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Tak toto mi tvrdil pred 8 rokami kamoš a po tom čo najazdil to ako ja tak já za úspory kúpil Legu a on stále mastí na Formanovi :lol: :lol: :lol:
Stanleyk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanleyk »

5-7 tis rocne ???? :shock: :shock: :shock: :shock: tolko najazdim ked mam rychly mesiac :( :( :( :( :( :( :( , asi preto mate auticka v tak dobrom stave :(
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Ja ani vic najezdit nemuzu...bydlim v Praze,do prace to mam 15 minut pesky,na nakup 10 minut busem...ale na nakup autem jezdim,do prace obcas taky,pak za pritelkyni do Melnika coz je asi 35 km...pak vyjimecne nekam daleko jako byl letos nas sraz nebo nejakej vylet...a pak dovolena...takze to da okolo tech 5000 maximalne 7000 rocne... ;)
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Slam

Příspěvek od Slam »

Goose píše:Ja ani vic najezdit nemuzu...bydlim v Praze,do prace to mam 15 minut pesky,na nakup 10 minut busem...ale na nakup autem jezdim,do prace obcas taky,pak za pritelkyni do Melnika coz je asi 35 km...pak vyjimecne nekam daleko jako byl letos nas sraz nebo nejakej vylet...a pak dovolena...takze to da okolo tech 5000 maximalne 7000 rocne... ;)
Nemej z toho vubec zadny mindraky! ;) Ja to koupil v unoru 2006, kdy to melo namotano 124 000, a letos v dubnu jsem slavnostne pokoril 130 000! 8) Kdybych obcas nejezdil jen tak pro pozitek a abych to trochu protahnul (a par dlouhejch strek to nepujcil brachovi), stacilo by mi na rok nejspis jen to dolni pocitadlo na tachaku. :D
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Slam:No ja mam Legu od letosniho unora a mam najeto neco malo pres 2000km...mam ted najeto necelych 104000 a mozna za rok touhle dobou oslavim 110000km... :lol: :lol: :lol: Pristi leto si koupim kolo a zacnu jezdit do prace na kole...nejen abych usetril ale hlavne abych neco delal...hrozne jsem zlenivel... :lol: Takze tech km jeste mozna ubyde... ;)
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Tak teda to já bych v Legyne aj spal proste já každý den asi tak 15-20 Km a to nepočítam víkendy keďc jazdíme na výlety :lol: :lol: :lol:
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

To jo to jo...ja v ni taky sedim kazdy den...tedy skoro...ale jezdim trasy tak 5 km denne...a spat v ni budu po ceste na dovcu...nejspis zase u Liptovske Mary... :lol:
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Goosíku já vyrážám na Maru 19.6. na celé dva týdny a už se nemúžu dočkat :lol: :lol: :lol: Pak zasa hodím fotky na moju stránku lebo teraz sa chystám do hlbších jaskyní :lol: :lol: :lol:
Odpovědět

Zpět na „LEGANZA“