Moderátor: Blue Lanos
Peníze za průkazky nikdo nijak neřešte, protože zatím to není uzavřené. Drobné se blbě posílají a poštovné by bylo dražší. To se všechno vyřeší na někjakém srazu.Mám nachystané průkazky pro 60 členů, ale zatím jsem jich udělal a poslal 10. Další udělám a pošlu až bude alespoň 6 dalších (zatím jsou 3) - blbě se to dává do tiskárny.Robert píše:Vojta: Dnes mi došla klubová průkazka, díky, je moc pěknáRád bych ale věděl, kolik Vám mám poslat peněz?
Obce??? Klíčany jsou vesnička , to je fakt , ale Klecany je město !!!!!!Docent píše:jj, kapánek jsem se seknul, jak říkával dědeček "hodinky nebo holinky, obojí se natahuje". Tyhle obce jsou alespoň kousek od sebe, ale mně jednou někdo něco posílal a podle razítka to šlo přes Cvrčovice u Břeclavi, někteří pošťáci holt furt nemaj v povědomí existenci PSČ
.
Eště mi vynadejTomáš píše:Obce??? Klíčany jsou vesnička , to je fakt , ale Klecany je město !!!!!!
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |