Pani, snad nie ste taky naivny a nemyslite si ze "organy" to tu necitaju.
Vybornu prilezitost vypytat si "mastny" poplatok za privretie oka urcite neopomenu.
Moderátor: Blue Lanos
radgosk píše:hanzy: kriticky musim povedat, ze presne ako pises, musime jazdit zbytocne aby sa ten DPF ukojil. len nechapem ci je toto ekologickejsie ako keby tam nebol, opat asi iba nejaka EU super vyhlaska.
ten DPF ma asi blbi soft. nabehal som cca 100km mesto, potom 100-150km mimomesto, a nasledne asi 100km kombinovane. Nechapem ako sa nedokazal ten DPF vyblaznit? Jednoznacne blbo nakodene, mohli tam dat aspon tlacitko, ze nech oznamim autu, ze idem suvisle viac ako 100km nech sa DPF zabava.
Spat k "testovaniu": kontrolka zacala na druhy den pre istotu uz blikat tak som to siel prevetrat.
Zaver:
Kludne je mozne zoparkrat ignorovat kontrolku DPF - ak trvale svieti. V mojom pripade som ju ignoroval asi 6x. Ak uz kontrolka blika, pre istotu chodte auto prevetrat ale z mojich skusenosti iba za predpokladu, ze v nadrzi mate minimalne jeden maly dielik nafty.
Dimco Nubira 97 píše:PETO: PDF-ko poznáš z PC ako formát súboru toto je DPF![]()
![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |