Hokej
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Re: Hokej
...blahopřeji a gratuluji zároveň i když jste nakonec prohráli ...inu druhá polovina a to slovenská bývalého Československa na východ od našeho ráje pro vyvolené..., hrála bojovný a obětavý hokej a jak málo chybělo do prodloužení s Kanadou...tak k ránu Vám zase držím palce a jen tak mimochodem už je na Vás menší kurs tuším 1,48 na finy 2,38 ale to se mění podle toho, kdo tam ještě třeba přijede s " náklaďákem "...
Inu přeji bronz, zasloužíte si ho...
Inu přeji bronz, zasloužíte si ho...
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
- Reklama
- FoXo
- Kontaktovat uživatele:
Dufam ze tento stav ostane prinajlepsom sa aspon zmeni v prspech nasej strany
Po 2. tretine vedieme 3:1 a dufam ze oslabenie este prezijeme.
Ale to vylucenie 2+2 nech sa pani rozhodcovia nehnevaju ale su k...i
Edit: Teraz jednoznacne vyhlasujem ze orzhodca je .... nadrzanie jak svina toto ach
Takze nakoniec sme prehrali.
Kto pozeral uzna to co poviem ze sme mali jednoznacne vyhrat !!!
Nasi boli ovela ale ovela lepsi a Jokinen ma tak hnusny ksicht ze az
Skoda no 4 miesto je fajn ale mohli sme hrat o 1 miesto co uz smola
Edit: Teraz jednoznacne vyhlasujem ze orzhodca je .... nadrzanie jak svina toto ach
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
...to FoXo hráli jste dobře ale hokej je o gólech a tak to je...
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
4 miesto je . . . iba 4 miesto Nuž ale ako sa hovorí: Chlieb lacnejší nebudeFoXo píše:Dufam ze tento stav ostane prinajlepsom sa aspon zmeni v prspech nasej strany
[color=#0000BF]Aveo 1,2 16V sedan, 2009[/color]
Ex: [color=grey]VW Golf III Variant, 1,9 TD[/color]
Ex: [color=grey]VW Golf III Variant, 1,9 TD[/color]
- FoXo
- Kontaktovat uživatele:
Tak pani z Tej kanady a ruska mi napokon vysla ta kanada
Dobry zapas
Dobry zapas
Seat Altea XL 1,6 TDI
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
No,ľudze mojo,keby sa boli uzatvárali stávky na poradie ne prvých 2 flekoch,tak si namastím kapsy ,lebo preeesne takto som to tipoval, na 1.Kanada (domáca( na 2. USA (kontinentální krajania),zámorským tímom totiž najviac záleži na Olympijskych turnajoch konených na ich kontinente Oni Majstrovstvá Sveta konané v EU považujú za takú skôr bokovku
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
...to alvine moc by si si " nenamastil " kapsy, toto finále se předpokládalo proto menší kurs, nakonec vítězství Kanady jsem tipoval taky, ale vítězství Slovenska ve finále to by právě " neslo " ( a co k tomu chybělo trochu toho pokakanýho štěštíčka v semifinále a kýbl štěští ve finále... ), tam byl tuším kurs aspoň 1 : 7 můžete mi samozřejmě opravit já jsem až tak kursy zase nesledoval, nechávám teorii teorií, sázet se musí na překvápka a s fůrou love a podotýkám nadbytečnou..., jinak Kanada si to zasloužila, byla s USA nejlepší, není co dodat, jenom ostatní svět prohrál...
Mějte se fajn
Mějte se fajn
serpico
serpico
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
No ono na hřišti s US rozměrama a US pravidlama je jasný pro koho to bylo výhodnější. Ale což, sláva vítězům, čest poraženým, stejně většina evropanů hraje v tý americký lize. Jestli se nepletu letos ani nebyla žádná klasická kanadská bitka a to je dobře.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
...no Krtku hřiště bylo užší to máš pravdu ale pískalo se všechno a to evropsky i to co by se v NHL nepískalo, já si myslím zámořskej hokej převzal " evropské " prvky ustoupil od " individuálních " akcí a zdokonalil nahazování puků do soupeřovi třetiny nebo lépe řečeno neexistuje místo toho je střelba neustálá střelba na branku a usměrńování dráhy střely těsně před brankářem a navíc ho ještě cloní...je to nekdě jinde a ty časy, kdy jsme je přehrávali kombinační hrou jsou pryč, hráči dobře bruslí a vymezují taktickým postavením i kombinaci soupeře, prostě v zámoří asi opravdu hrajou ti nejlepší z celýho světa a je to vidět, jednotlivé prvky si hráči tak nějak inplantovali právě z celého světa...
...no jsou nejlepší, nezbývá nám než to objektivně přiznat a už nejsme ani v pětce nejlepších...
Mějte se fajn
...no jsou nejlepší, nezbývá nám než to objektivně přiznat a už nejsme ani v pětce nejlepších...
Mějte se fajn
serpico
serpico
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Je pravda, že Češi už nejsou v TOP špičce...nicméně Serpico, leckteré zákroky byly pískány opravdu "americky". řada z nich by se pískala i u nás v extralize.
Jinak máš pravdu...holt musíme na pár let zapomenout na medaile....když by to náhodou šlo, tak snad jen bronzové.
Jinak máš pravdu...holt musíme na pár let zapomenout na medaile....když by to náhodou šlo, tak snad jen bronzové.
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
...tak zase k hokeji MS, to se nevidí naše mužstvo zatracované a s hodně omluvenými hráči zvednuté ze dna bude hrát o zlato, když vyrovnali 7 - 8 vteřin před koncem a podruhý rozstřely a Vokoun a jsme ve finále, nemá smysl vyzvedávat jednotlivce ale Jágr je prostě Jágr... , rusové po dvou třetinách s němci 1 : 1, nevím jak to dopadne samozřejmě ale ten kdo vsadil na němce a němci by postoupili, to by bralo dost hodně, ani nevím jaký byl kurs ale musel být astronomický...
jdu koukat na bednu, stojí to za to...
jdu koukat na bednu, stojí to za to...
serpico
serpico
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Já našim fandil samozřejmě od začátku ale beru to jako hru. prostě kdyby vypadli svět by se taky nezbořil. Ale ten úspěch hrát vůbec finále tomuhle týmu přeju desetinásobně. když hráýly ty omluvený "hevězdy" tak to bylo samej ťukec, přihrávky a ponkali si dokud jim to soupeř nevzal. Tenhle tým konečně střílí často a doráží. Prostě hrajou jinak a mně se to líbí. A řikal sem už dřív že dostat se do elitní čtyřky je pro naší malou zemi velkej úspěch.
Jezdim:
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
Pěkný den
No já jsem takový fanda co se může dívat ale někdy ani nevím,že hrají.
Tentokrát jsem se díval od půlky poslední třetiny a pěkný hokej Těch sedum sekund tak jsem si vzpoměl určitě aspoň před 25 lety jsme takhle dali Kanadě 7 sek.před koncem a myslím,že to bylo tenkrát o zlato.Někdo kdo si vede statistiky tak bude vědět víc.
Jinak je to samozřejmě o kolektivu a hokej je i hlavně o brankářích!!! Jak je někde kolektiv a jeden" Hót a druhý čehý a nebo pŕŕ a hyjéé" /kdo naví tak to jsou poveli kočího-doprava,doleva,stuj a jeď/ tak to jde do kchelu Takže i kdyby to zlato nebylo tak jsou dobří a určitě se budu dívat
Hlavně ať nám jezdí a nezlobí
No já jsem takový fanda co se může dívat ale někdy ani nevím,že hrají.
Tentokrát jsem se díval od půlky poslední třetiny a pěkný hokej Těch sedum sekund tak jsem si vzpoměl určitě aspoň před 25 lety jsme takhle dali Kanadě 7 sek.před koncem a myslím,že to bylo tenkrát o zlato.Někdo kdo si vede statistiky tak bude vědět víc.
Jinak je to samozřejmě o kolektivu a hokej je i hlavně o brankářích!!! Jak je někde kolektiv a jeden" Hót a druhý čehý a nebo pŕŕ a hyjéé" /kdo naví tak to jsou poveli kočího-doprava,doleva,stuj a jeď/ tak to jde do kchelu Takže i kdyby to zlato nebylo tak jsou dobří a určitě se budu dívat
Hlavně ať nám jezdí a nezlobí
...jo jasně máte pravdu, pokud jsem se zmínil o Jágrovi, vono to bylo vlastně o kolektivu, který s ním prostě narostl, to samé platí o Vokounovi...tedy vůle makat, makat do konce...to co mnohdy chybělo...
...moc jim přeji zlato, zasloužili by si to, nakonec i jako vděk Růžičkovi, na rozloučenou...
...moc jim přeji zlato, zasloužili by si to, nakonec i jako vděk Růžičkovi, na rozloučenou...
serpico
serpico
- FoXo
- Kontaktovat uživatele:
Majstrom sveta šiestykrát v histórii Česko
Gratulujem
Gratulujem
Seat Altea XL 1,6 TDI