Mluvil jsem před chvilkou a kamarádkou Alenkou Zárybnickou ,rosničkou z TV a ptal se na předpověď počasí. Ještě teď je mi zima z toho co jsem slyšel!!! Má-li pravdu, tak to bude krutý!
Upozorňuju důrazně všechny účastníky srazu, že jedou do "POLNÍCH PODMÍNEK". Smoking a bílá košile, rovněž tak bílé kalhoty,bílá košile a podobné oblečení, nejsou to nejvhodnější oblečení.
Pokud opravdu zůstanem na loděnici a budem tam "pobíhat kolem ohně", chce to maskáče,rifle a pod.
Přesně tak, ta předpověď opravdu nevypadá dobře.
Samozřejmě je tam k dispozici ta moje boudička, kde se topí a je tam teplo. Tam se dá ohřát, ale převážně se budem asi pohybovat venku, tak je lepší se na to připravit. To víš MY skalní.........mueehahahahahehehehhihihihi
Naposledy upravil(a) Hynek dne ned bře 16, 2008 18:28, celkem upraveno 1 x.
Nojo, co se dá dělat, ale hlavně, že zas uvidím někoho z klubu Btw. Už mám v navigaci Brandýs nad Labem, křižovatka Nábřeží a Maxe Švabinského Mám to 91,5 kilometru, takže pohoda
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Do Pardubic jsem se najezdil až mě to štvalo. Napřed na letiště , pak za holkama. Na jídlo jsem chodil do hotelu Labe a na Dukle jsem byl jak doma. No, hodíme řeč!
No jasně, já bydlím na Višňovce (vedle Dukly) Jooo, teď je to tam jiný....lítaj tu už velký letadla....ale v posledních pár měsících to nějak utlumili...už nejsou tolik slyšet...resp. skoro vůbec....
Ivošku ty jeden kluku ušatá,já mám radost že přijedeš. Hele chlapy a co dát srázek tak okolo 10 hod. na náměstí a pak by nás tam Hynek dovedl?
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
Já vás tam klidně dovedu, mám to v navigaci Cesta by mě měla trvat asi hodinku a půl....chtěl bych jet Kombikem a tam není dálniční známka Takže to potrvá dýl