co ma dnes potešilo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Re: geometrie
Hoď sem nějakej kontakt na ten Hadsfords v Čestlicích - geometrii bych potřeboval.
Plánoval jsem na léto a to už je tady - teď bylo prohlídka po 40 tisících a jen se měnil olej - jinak OK,ale říkal mechanik - seřídit geometrii a vyměnit gumy - mám tam Hankook a to je prej jen stlačená tma...Díky J.
Plánoval jsem na léto a to už je tady - teď bylo prohlídka po 40 tisících a jen se měnil olej - jinak OK,ale říkal mechanik - seřídit geometrii a vyměnit gumy - mám tam Hankook a to je prej jen stlačená tma...Díky J.
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
- Reklama
Serpico souhlasím s tebou. Když servis dokáže pustit majitele vozidla na dílnu - to je dobrý servis - já osobně žádné jiné argumenty servisů, kteří odmítají pustit majitele auta neberu ( bezpečnost zákazníka a podobné věci )
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Tak ja ti budem oponovať. Robím s servise, kde opravujeme prívesy a návesy. Pokiaľ ide o opravu ABS, EBS, vzduchotlaku a elektriky tak to ešte OK. Tam aj šoféri sú priamo v dielni. Ale ked ide o zváračské práce a vyrovnávanie, tak to je iná káva. V dielni bývajú 4 návesy, hore žeriav. Už sme mali úraz zákazníka, nie je to sranda. Väčšina zákazníkov je to schopná pochopiť.V.Brousek píše:Serpico souhlasím s tebou. Když servis dokáže pustit majitele vozidla na dílnu - to je dobrý servis - já osobně žádné jiné argumenty servisů, kteří odmítají pustit majitele auta neberu ( bezpečnost zákazníka a podobné věci )
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
Pěkný den
já se teda přidám.Dnes jezdím do Liberce.Byl jsem u toho když mě opravovali výfuk jinak jako taky nechtěj ale zavzpomínám na Renaulta a to když jsem jezdil do Č.Lípy tak jsem se mohl podívat.Proto jsem psal o tom těsnění na prsou a ventilech který byly jak zlatý.Ale jednou jsem byl v Mělníku taky Renault a tam si dáš kafe a vidíš přez sklo co ti s autem dělají.I když je to jiná značka tak si myslím že je to dobrý nápad.http://www.autor.cz
Ať nám jezdí a nezlobí
já se teda přidám.Dnes jezdím do Liberce.Byl jsem u toho když mě opravovali výfuk jinak jako taky nechtěj ale zavzpomínám na Renaulta a to když jsem jezdil do Č.Lípy tak jsem se mohl podívat.Proto jsem psal o tom těsnění na prsou a ventilech který byly jak zlatý.Ale jednou jsem byl v Mělníku taky Renault a tam si dáš kafe a vidíš přez sklo co ti s autem dělají.I když je to jiná značka tak si myslím že je to dobrý nápad.http://www.autor.cz
Ať nám jezdí a nezlobí
geometrie
....přidávám kontakt - www.Halfordscz.cz ( to cz je tam opravdu dvakrát ) e-mail: gmgr7001@halfordscz.cz - Čestlice ( Praha ) naproti makru - tel. 272 651 564 - ceníková cena celkové geometrie - od 417 (ve skutečnosti jsem platil 413 + gumy na výfuk= celkem 450 Kč !!! a za to Vám nikde geometrii a to dobře neudělal.....
pro zajímavost uvádím cenu výměn - sada rozvodů od 1 012 Kč
výměna sada spojky od 1 618 Kč
výměna vodní pumpy od 810 Kč
Na 72 % úkonů stanovené pevné ceny, bez dalších poplatků a bez rozlišení typu vozidla.
Hodinové sazby do 1 500..........405 s DPH
od 1 500 - do 2 000..........476 s DPH
nad 2 000..........600 s DPH
Jo a ještě k přístupu na dílnu - tam se nemaj za co stydět - nové vybavení geometrie lazer + softvér a dva stojany ( mimo geometrie )
pojízdné skřínky s nářadím atd.
Jinak bezpečnostní předpisy se týkají práce pod zvednutým vozidlem, řezné nástroje, svářecí a pod...víceméně vono už to tady bylo v 80 letech Radotín prosklená stěna čekárny...
K těm cenám se může vyjádřit třeba petrm / palikx u nich je celková geometrie asi za 1 300 Kč ( s rezervou, nevím to přesně )
Dobrá zkušenost se chválí sama a to je reklama k nezaplacení - právě proto jsem to sem dal.....
Mějte s fajn
pro zajímavost uvádím cenu výměn - sada rozvodů od 1 012 Kč
výměna sada spojky od 1 618 Kč
výměna vodní pumpy od 810 Kč
Na 72 % úkonů stanovené pevné ceny, bez dalších poplatků a bez rozlišení typu vozidla.
Hodinové sazby do 1 500..........405 s DPH
od 1 500 - do 2 000..........476 s DPH
nad 2 000..........600 s DPH
Jo a ještě k přístupu na dílnu - tam se nemaj za co stydět - nové vybavení geometrie lazer + softvér a dva stojany ( mimo geometrie )
pojízdné skřínky s nářadím atd.
Jinak bezpečnostní předpisy se týkají práce pod zvednutým vozidlem, řezné nástroje, svářecí a pod...víceméně vono už to tady bylo v 80 letech Radotín prosklená stěna čekárny...
K těm cenám se může vyjádřit třeba petrm / palikx u nich je celková geometrie asi za 1 300 Kč ( s rezervou, nevím to přesně )
Dobrá zkušenost se chválí sama a to je reklama k nezaplacení - právě proto jsem to sem dal.....
Mějte s fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
Re: geometrie
Geometrii ti udělají i v GolcCaru, přístroj s tiskárnou tam mají taky. Po osobní zkušenosti naopak vřele doporučuji vyhnout se Barumu, kdy mně druhý den po seřízení geometrie v tomto -cenzored- podniku upadlo kolo, protože mechanik před započetím práce ani nezkontroloval vůle na přední nápravě...J.Bad píše:Hoď sem nějakej kontakt na ten Hadsfords v Čestlicích - geometrii bych potřeboval.
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Co mne včera potěšilo
Pravidelně každý rok před dovolenou, nebo před delší trasou si nechávám
provést na našem Matízkovi servisní prohlídku s výměnou předepsaných
náplní a filtrů. Jezdim do Rumburského autorizovaného servisu již 5 let.
Tak jak se zde popisovalo, je to servis kam zákazníka, když má zájem o
to,aby se podíval jak po roce vypadá spodek jeho vozu klidně pustí a jsou
ochotni mu ukázat co by se mělo ošetřit a za kolik. Jelikož jsem si u nich
již v loni nechal ošetřit spodek a dutiny, nezhledali jsme zjevných závad.
Každého svého zákazníka mají ve své počítačové databázi, kde sledují co
a kdy se má vyměnit. Můj Matízek dostal novou olejovou náplnˇ za 348.-
/ 3 lt. OMV Bixxol extra 10 - 40W /- olej.filtr za 152.-/došlo k výměně zap.
svíček za 303.-/ vyměněn vzduchový filtr za 208.- / vyměněna po 2 letech
brzdová kapalina DOT 4 za 136.- s 1 hod sazbou za mech.práce 430.-jsem
zaplatil celkem 1.876.-Kč a po projetí vozidla mechanikem,jsem jel domů.
Což mne včera potěšilo, a mohu klidně odjet na dovolenou s danovým
dokladem ,který slouží jako záruční list po dobu stanovené záruky ode dne
převzetí opravy či výměny. Zdraví Vazoun a přeje hezký den.
provést na našem Matízkovi servisní prohlídku s výměnou předepsaných
náplní a filtrů. Jezdim do Rumburského autorizovaného servisu již 5 let.
Tak jak se zde popisovalo, je to servis kam zákazníka, když má zájem o
to,aby se podíval jak po roce vypadá spodek jeho vozu klidně pustí a jsou
ochotni mu ukázat co by se mělo ošetřit a za kolik. Jelikož jsem si u nich
již v loni nechal ošetřit spodek a dutiny, nezhledali jsme zjevných závad.
Každého svého zákazníka mají ve své počítačové databázi, kde sledují co
a kdy se má vyměnit. Můj Matízek dostal novou olejovou náplnˇ za 348.-
/ 3 lt. OMV Bixxol extra 10 - 40W /- olej.filtr za 152.-/došlo k výměně zap.
svíček za 303.-/ vyměněn vzduchový filtr za 208.- / vyměněna po 2 letech
brzdová kapalina DOT 4 za 136.- s 1 hod sazbou za mech.práce 430.-jsem
zaplatil celkem 1.876.-Kč a po projetí vozidla mechanikem,jsem jel domů.
Což mne včera potěšilo, a mohu klidně odjet na dovolenou s danovým
dokladem ,který slouží jako záruční list po dobu stanovené záruky ode dne
převzetí opravy či výměny. Zdraví Vazoun a přeje hezký den.
pokec
....to Vazoune - Docente aj. dobrá práce se chválí sama - a to je ta nejlepší reklama - tak to má být....
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
ceny jsou pekny a jestli je maj pevny tak je to zajimavy.jen mi prijde ze takhle by se snad neuzivili.a u starsicha aut musi fungovat jinak.jeden zarezly sroub na rameni u matize a razem z prace na pul hodiny je prace na 3 hodiny a jeste hodinu pro klempire ktery zavari zpet nosnik.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Vážíme si jej
Však si také zákazníci, tohoto autorizovaného Daewoo/Chevrolet servisu v
Jiříkově u Rumburka velice vážíme a jsme rádi že jej máme v dosahu. Je
to docela malinkatý autoservis, asi o 5 mechanicích ale udělají všechno.
Škoda jen,že nejsou kompletně vybaveni diagnostickou technikou. Například tlumiče jezdím kontrolovat až do Chabařovic. Na ty Rumburáci
nejsou vybaveni.Jinak veliká spokojenost.Na zákaznickou kartu mají slevu
20% na servisní práce a 5% při nákupu náhradních dílů a příslušenství.
Vedení a mechanici jsou OK. Tolikohttp://peknypeto.szm.com/149.gif můj poznatek ale předpokládám,že i
ostatních jejich zákazníků - zdraví " Vazoun "
http://peknypeto.szm.com/149.gif
Jiříkově u Rumburka velice vážíme a jsme rádi že jej máme v dosahu. Je
to docela malinkatý autoservis, asi o 5 mechanicích ale udělají všechno.
Škoda jen,že nejsou kompletně vybaveni diagnostickou technikou. Například tlumiče jezdím kontrolovat až do Chabařovic. Na ty Rumburáci
nejsou vybaveni.Jinak veliká spokojenost.Na zákaznickou kartu mají slevu
20% na servisní práce a 5% při nákupu náhradních dílů a příslušenství.
Vedení a mechanici jsou OK. Tolikohttp://peknypeto.szm.com/149.gif můj poznatek ale předpokládám,že i
ostatních jejich zákazníků - zdraví " Vazoun "
http://peknypeto.szm.com/149.gif
Ano Vazoune Jiříkov perfektní co do mechaniků a přístupu k zákazníkovi, ale ta dostupnost. Nejmíň 3 km od středu Rumburku s kopce a do kopce. Pokud tam čekáš - celkem nuda.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
pokec
.....to palikx - Halfords - já jsem byl na geometrii 1 hodinu ( cena hodiny práce 400 s DPH do 1 500 cc ) na 70% úkonů stanovené pevné ceny a to je palba ( uznávám tvoji oponenturu, zarezlé šrouby ap. ) - problém odklon kola - povolení tří šroubů ( předcházela výměna kuláků spodních ramen před rokem ) no a po znova - k tomu mi došli do skladu ( součástí je prodejna ) pro dvě gumy zavěšení výfuku stř. díl - účtováno 413 + 38 dvě gumy....uživí se dobře ( mechanici )....zákazníci jsou pak " vstřícní " a tím i " uznalí "...tuším, že to jsou angličani a jsou silní majetkově - tedy neřeší drahou diagnostiku a nemusí ji okamžitě amortizovat ( tedy naúčtovat zákazníkovi ) - stávající ceny geometrie 700 - 1 500 Kč - ten zoufalec na Točný mi to udělal přes Melichara za 400 Kč ( a to mizerně - sjela se mi pravá přední guma - nebyla ani sbíhavost - volant nebyl střed ) a teď mi hlásil Melichar, že zdražuje na 550 Kč, to může, prostě v segmentu seřízení geometrie, aj., ti malí musí odpadnout.....nebudou prostě stačit nárokům zákazníků...třeba v tej geometrii požaduji výtisk konečného nastavení....prostě už nevěřím ( mimo tebe, už dlouho, za komančů jsem věřil.... ) osobně bych ti přál takového zaměstnavatele....
Mějte se fajn
Mějte se fajn
serpico
serpico
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Souhlas
------------------------------V.Brousek píše:Ano Vazoune Jiříkov perfektní co do mechaniků a přístupu k zákazníkovi, ale ta dostupnost. Nejmíň 3 km od středu Rumburku s kopce a do kopce. Pokud tam čekáš - celkem nuda.
Tak to musím s Tebou " Václave " zcela a bezesporu souhlasit, mimo pár
časopisů a studené vody z barelu nemají co nabídnout. Pro vzdálenější
zákazníky je to pasé. Ale ti co to tam znají, mají nahoře restauraci asi 500
metrů od servisu s názvem " Zámeček " kde se dá dobře posedět a také
občerstvit. Naproti je autobusová zastávka s čekárnou a čerpačka Benziny. zdraví " Vazoun "
- Hanzy
Tak me dnes potesilo ze opet sviti slunicko a muzu k vode a vy taky tady nesedte a mazejte ven!!!!
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha