Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Si můžete zakoupit v Rusku a Uzbekistánu prostřednictvím internet-shop. Ale to bude stát draho, protože jsem ještě přední nárazník + poštovné, aby Česká republikaJRD McLAREN píše:..Yes I (we) know...
but how we can get this head lights ..??
http://belza.ru/show_cat.php?cou=v&grid ... catid=5002 - I didn't buy anything there(found them through websearch).JRD McLAREN píše:To RAIL:
Would you give me any link to any webshop ..??
Nevím co to tady plácás. Já,Franta a Rebro je máme!!! Ze nedokážeš vydržet a pochopit,že to není jen tak,za to já nemôžu! A Radek vždy své slovo splnil!!!cukrar píše:Ahoj Ivane, tak můžeš začít s reklamou, peníze do teď nemám a to přesně do 23:00hod.
Radek je jen zloděj, ku*ví jen Nexiářům dobré jmeno.
No Petře S.---- jak si říkal, že Radek vše vráti tak je vidět, jak drží slovo.
Nemám peníze ani světla.
Tak jak mám podle tebe postupovat, peníze si chtěl hned (zálohu) ale vrátit to je kumšt viď?
Díky, že ses za všechny zaručil a o peníze nikdo nepřišel... tak mi to zaplať pěkně ze svého,
když Radek není schopen za 2 měsíce.
JEN UPOZORNĚNÍ PRO VŠECHNY CO SI CHTĚJÍ OBJEDNÁVAT PŘES PETRA S.
--- zálohu ani světla nedostanete ---
Toď VŠE
Nexiím zdar
Zdá se Ti snad, že by plnil slovo?Petr S. píše:Nevím co to tady plácás. Já,Franta a Rebro je máme!!! Ze nedokážeš vydržet a pochopit,že to není jen tak,za to já nemôžu! A Radek vždy své slovo splnil!!!
Zajímavý je, že ja jsem poslední co nedostal ani peníze ani světla. Nehledě na to, že chci jen peníze a ty snad přesNexiím zdar Nevím co to tady plácás. Já,Franta a Rebro je máme!!! Ze nedokážeš vydržet a pochopit,že to není jen tak,za to já nemôžu! A Radek vždy své slovo splnil!!!
viz. Petr:....Nevím co to tady plácás. Já,Franta a Rebro je máme!!! Ze nedokážeš vydržet a pochopit,že to není jen tak,za to já nemôžu! A Radek vždy své slovo splnil!!! ( ...no vrátit peníze je někdy holt problém, zvlášť když je to přes Hongkong...)
Proč to píšeš tak opatrně? Fakta jsou jasná a každý zde prezentuje svůj názor.Franta P. píše:Jako nechci se do toho tady plést a nejsem na ničí straně, ale pokud cukrar takovou dlouhou dobu tu zálohu chce zpět tak by jí Radek měl vrátit. Mě by to taky už asi štvalo. To je jen můj názor.
A ty co mají držet slovo tak dělají slepy hluchy....Ivan píše:Proč to píšeš tak opatrně? Fakta jsou jasná a každý zde prezentuje svůj názor.Franta P. píše:Jako nechci se do toho tady plést a nejsem na ničí straně, ale pokud cukrar takovou dlouhou dobu tu zálohu chce zpět tak by jí Radek měl vrátit. Mě by to taky už asi štvalo. To je jen můj názor.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |