http://www.auto.cz/spy-photos-dacia-mpv-popster-61974
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
tak to nevím o jakém hluku mluvíš. Když to nehoníš tak ten motor prakticky není slyšet.ssbelsky píše:tak jsem se byl projet v orlandu benzin,docela slušně přeposilovaný řízení,prakticky žádná odezva,asi je to o zvyk,motor mněl najeto 800 km,tak že se mi zdálo že to skoro nejede,mam 100kw naftu,tak si budu muset zvyknout,ale nejvíc mně vadil hluk od motoru,čekal jsem větší ticho,myslíte že se po zajetí motor trochu stiší?jinak se mi líbilo řazení a přístrojovka s tim modrym podsvícenim a volant moc pěkný.
Vím, že moc naftových nejezdí, ale benzín je opravdu daleko hůř odhlučněn. Nafta je sice zvenku slyšet, ale vevnitř je to opravdu velmi tiché. Takže od nějakých 3tis otáček benzín prostě "řve". Navíc 5ka je u benzínu z mého pohledu poměrně krátká, takže při běžných dálničních otázkách už opravdu točí hodně.vasa.prokop píše:tak to nevím o jakém hluku mluvíš. Když to nehoníš tak ten motor prakticky není slyšet.ssbelsky píše:tak jsem se byl projet v orlandu benzin,docela slušně přeposilovaný řízení,prakticky žádná odezva,asi je to o zvyk,motor mněl najeto 800 km,tak že se mi zdálo že to skoro nejede,mam 100kw naftu,tak si budu muset zvyknout,ale nejvíc mně vadil hluk od motoru,čekal jsem větší ticho,myslíte že se po zajetí motor trochu stiší?jinak se mi líbilo řazení a přístrojovka s tim modrym podsvícenim a volant moc pěkný.
Jo , meli skladem jen LT+ tak jsem se jen zminil , ze by mi to stacilo, ale ze chci i tempomat a tak ho objednali a bez problemu domontovali. Vcetne ovladani na volantu samozrejme. Uz to mam doma a prvni jizdu za sebou a sice je to zatim trosku lenive ale citim se v tom voze mnohem lepe jak v Golfu plus co jsem mel pred tim.Fanda píše:LT+ (plus tempomat). Rozumím tomu tak zě ti do LT+ přidali tempomat? Myslel jsem zě to nejde.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |