A Nubira byla koupena
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
no ona ta roleta je na konci zlomena a proto extreme nedrzi tvar.to co rikas je zajimavy a jestli to muzes vyfotit a napsat jak na to budu rad.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Simson s 51
- Reklama
Tady to je. Je to ctvercovej prurez 15x15. Ty puvodni plastiky a drat jsem vyhodil. Jeklik je prisroubovanej po dylce k roletce.
U me to byla nutnost, protoze mi roletka natazena moc nedrzela a casto treba pri jizde vystrelovala zpatky. Myslim, ze to takhle ani nevypada uplne blbe, hlavne je to stabilni.
Tom
U me to byla nutnost, protoze mi roletka natazena moc nedrzela a casto treba pri jizde vystrelovala zpatky. Myslim, ze to takhle ani nevypada uplne blbe, hlavne je to stabilni.
Tom
NUBIRA Wagon 1.6 SX; r.v. 1999
Mas-li verzi auta napr. pro Kanadu , osazena bude, ale pro Evropu to IMHO nikdy neosazovali...Kanonýr píše:Už delší dobu jsem přemýšlel, jakou že kontrolku využít pro signalizaci světel. Tvůj poslední příspěvek mě donutil nahlídnout do manuálu a hle - na "clusteru" je kontrolka DRL - denní světla. Ale jen nevím, jestli je osazená žárovkou či nikoli a jestli je vyvedená na nějaký kabel.
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
No tak pro Kanadu to asi nebude Až budu mít čas, zkusím vyndat tachometr a uvidím co se dá dělat. Kontrolku připojím na přívod přepínače světel (tlumená/dálková) a bude to. Pokud tam nebude žárovka, ani patice, dám tam oranžovou LEDku. Jen ať mi někdo poradí, jak ten budík dostanu ven. Předem díky.Slam píše:Mas-li verzi auta napr. pro Kanadu , osazena bude, ale pro Evropu to IMHO nikdy neosazovali...Kanonýr píše:Už delší dobu jsem přemýšlel, jakou že kontrolku využít pro signalizaci světel. Tvůj poslední příspěvek mě donutil nahlídnout do manuálu a hle - na "clusteru" je kontrolka DRL - denní světla. Ale jen nevím, jestli je osazená žárovkou či nikoli a jestli je vyvedená na nějaký kabel.
dnes sem na to koukal neni to tak strasny stredovy plast je jen nacvakly a ten na levo je tusim taky a nebo od spodu sroubovany. pak uz jen kolem budiku ten plast a je to.patice tam asi nebude ale muzes pouzit treba jinou ktera tam je ale neni zapojena(ja to tak mel)
tak ted uz opravdu snad na delsi dobu posledni dil.prezute pneumatiky vlozeny stredove krouzky pod kola (vystredeni kola vuci naboji kola)a vymena zadnich valecku brzd vcetne privodnich trubicek.
a nakonec jsme auto umyli ale bohuzel prave huste prsi takze osud.
tak ted uz opravdu snad na delsi dobu posledni dil.prezute pneumatiky vlozeny stredove krouzky pod kola (vystredeni kola vuci naboji kola)a vymena zadnich valecku brzd vcetne privodnich trubicek.
Simson s 51
Simson s 51
Tak jak se dostat do budíků,to by zajímalo i mně. Už jsem přišel na to,jak se dostat pod volantem pod ten plech co je pod plastama,ale jak vytáhnout budíky??? Kdo to ví,může nám poradit...Budeme s Kanonýrem jen rádi...Kanonýr píše:No tak pro Kanadu to asi nebude Až budu mít čas, zkusím vyndat tachometr a uvidím co se dá dělat. Kontrolku připojím na přívod přepínače světel (tlumená/dálková) a bude to. Pokud tam nebude žárovka, ani patice, dám tam oranžovou LEDku. Jen ať mi někdo poradí, jak ten budík dostanu ven. Předem díky.Slam píše:Mas-li verzi auta napr. pro Kanadu , osazena bude, ale pro Evropu to IMHO nikdy neosazovali...Kanonýr píše:Už delší dobu jsem přemýšlel, jakou že kontrolku využít pro signalizaci světel. Tvůj poslední příspěvek mě donutil nahlídnout do manuálu a hle - na "clusteru" je kontrolka DRL - denní světla. Ale jen nevím, jestli je osazená žárovkou či nikoli a jestli je vyvedená na nějaký kabel.
EX"PLAVÁČEK" Daevoo Nubira I wagon 2,0 16V CDX 1997 - utopeno při povodni,
pak Renault Scenic 2,0 - zemřel mrazem,
teď návrat Chevrolet Nubira SX wagon 1,6/16V "Černoušek"
Cobyll (čti jednoduše "Kobyl") Valmez ID 2933
pak Renault Scenic 2,0 - zemřel mrazem,
teď návrat Chevrolet Nubira SX wagon 1,6/16V "Černoušek"
Cobyll (čti jednoduše "Kobyl") Valmez ID 2933
Díky moc, jak bude čas, dám se do toho. A na konec se ještě omlouvám za OT. Ať ti Nubira jezdí ke spokojenosti.palikx píše:dnes sem na to koukal neni to tak strasny stredovy plast je jen nacvakly a ten na levo je tusim taky a nebo od spodu sroubovany. pak uz jen kolem budiku ten plast a je to.patice tam asi nebude ale muzes pouzit treba jinou ktera tam je ale neni zapojena(ja to tak mel)
v pohode hlavne jestli tren navod aspon trosku pomuze.
tak s nubirou mame dalsich 400 km s plnym zatizenim a cca 150 km dalnici rychlosti cca 110 a po kontrole hladiny oleje se zda ze neubylo.(i kdyz jednu chvili ve 130kmh rychlosti a plnym plynem se za mnou lehce cerne kourilo -na plyn to moc nechapu-)
uvidime co bude dal
zadni roleta asi opravdu potrebuje nejakou vyztuhu a tak dekuji za navod jak to pripadne vyresit.
tak s nubirou mame dalsich 400 km s plnym zatizenim a cca 150 km dalnici rychlosti cca 110 a po kontrole hladiny oleje se zda ze neubylo.(i kdyz jednu chvili ve 130kmh rychlosti a plnym plynem se za mnou lehce cerne kourilo -na plyn to moc nechapu-)
uvidime co bude dal
zadni roleta asi opravdu potrebuje nejakou vyztuhu a tak dekuji za navod jak to pripadne vyresit.
Simson s 51
Simson s 51
Tak jsem dnes tankoval plyn a spotreba mi vychazi na 10 l plynu plus minus pul litru podle toho kde se jezdi.
ke kontrolce DRL -denni sviceni koukal jsem do elektroschematu a je tam toho nejak strasne moc.je to modul DRL ,rele DRL,nejaky prepinac a par kabelu.takze to nevidim vubec realne.radeji si to vyrobim sam z jednoho nebo 2 relatek jeste uvidim.
ke kontrolce DRL -denni sviceni koukal jsem do elektroschematu a je tam toho nejak strasne moc.je to modul DRL ,rele DRL,nejaky prepinac a par kabelu.takze to nevidim vubec realne.radeji si to vyrobim sam z jednoho nebo 2 relatek jeste uvidim.
Simson s 51
Simson s 51
Jasně, já už aut. rozsvěcení mám, ale rád bych taky měl kontrolu, že to ve dne svítí Aby mě orgáni nevykostili...palikx píše:Tak jsem dnes tankoval plyn a spotreba mi vychazi na 10 l plynu plus minus pul litru podle toho kde se jezdi.
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
no..
ja to maam naplanove to napojit na konektor na packu..
..xem aby to fungovalo tak..
ze ak necham zapnute svetla TLMENE/DIALKOVE, tak sa po starte motoru automaticky zapnu/vypnu..
a ak necham iba parkovacky, tak xem aby to nemalo "efekt"..
Kombik mi svetla vypne po otvoreni dveri..a zase zapne iba parkovacky pri zasunuti kluca,
..a tlmene az po nastartovani motora..
ja to maam naplanove to napojit na konektor na packu..
..xem aby to fungovalo tak..
ze ak necham zapnute svetla TLMENE/DIALKOVE, tak sa po starte motoru automaticky zapnu/vypnu..
a ak necham iba parkovacky, tak xem aby to nemalo "efekt"..
Kombik mi svetla vypne po otvoreni dveri..a zase zapne iba parkovacky pri zasunuti kluca,
..a tlmene az po nastartovani motora..
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu//
Opravy vašich plechových miláčikov
Opravy vašich plechových miláčikov
jo neco takoveho bych taky rad ale to az nekdy casem.
jen male pokracovani auto ma najeto od opravy cca 1300 km a vcera jsem konecne udelal geometrii jelikoz po dalnici v rychlosti 120 km/h to nebylo nejak ono porad si to delalo co chtelo a pri te prilezitosti jsem koukal na hladinu oleje a ubytek tam je ale zatim asi 1 mm od prvniho naplneni takze to je myslim docela dobry vysledek.
jen male pokracovani auto ma najeto od opravy cca 1300 km a vcera jsem konecne udelal geometrii jelikoz po dalnici v rychlosti 120 km/h to nebylo nejak ono porad si to delalo co chtelo a pri te prilezitosti jsem koukal na hladinu oleje a ubytek tam je ale zatim asi 1 mm od prvniho naplneni takze to je myslim docela dobry vysledek.
Simson s 51
Simson s 51
- seky
- Kontaktovat uživatele:
Na Nubi II kontrolka DRL svieti na zeleno,žiarovka tam nie je a je to zapojené na skupinový konektor tachometra a na kablovačku na modul DRL pokiaľ je vo výbave.Ja som tam umiestnil bielu vysokosvietivu LED diodu a napojil na osvetlenie prístrojovky.Tá totiž svieti vtedy keď sú zapnuté svetlá.
Pre Kanonýra:
Prístrojovka sa rozoberá dosť zložito:
-1. dať dole plast so spínačmi zadnej hmlovky a regulácie osvetlenia,plast stredového panelu.
-2.odšrubovať plast z ofukmi okolo tachometra
-3.odšrubovať ofuky a potom všetko vybrať
postup skladania je opačný
tu je pár foto z demontáže:
Pre Kanonýra:
Prístrojovka sa rozoberá dosť zložito:
-1. dať dole plast so spínačmi zadnej hmlovky a regulácie osvetlenia,plast stredového panelu.
-2.odšrubovať plast z ofukmi okolo tachometra
-3.odšrubovať ofuky a potom všetko vybrať
postup skladania je opačný
tu je pár foto z demontáže:
TACUMA 1.6/16V LPG Magic3 , strieborna 92U , JVC KD-R801
Tak jen tak sem si vzpomel na toto tema tak jen pridam dalsi vec kterou moje nubira dostala.nejak jsem jiz nevydrzel to ze v aute nemam poradne radio tak jsem si poridil PIONEER DEH 40 MP.cena byla super a musim ted vyresit podsviceni budiku aby to trosku ladilo.
jen na okraj mam najeto cca 4 tis km a nedolil jsem zatim zadny olej trosku ubylo ale zatim docela v pohode.Navic posledni prekvapive mereni spotreby plynu vyslo neuveritelne na 8,4 l na 100 km
jen na okraj mam najeto cca 4 tis km a nedolil jsem zatim zadny olej trosku ubylo ale zatim docela v pohode.Navic posledni prekvapive mereni spotreby plynu vyslo neuveritelne na 8,4 l na 100 km
Simson s 51
Simson s 51