a zkousel si plastyckou terhavinuVojta píše:S krtkem jsou neskutečné problémy. Soused to s konopím zkoušel taky, ale výsledek žádný. Já jsem se pokoušel před pěti lety dát trávník do cajku, Rovnal jsem, dosypával, válcoval, sekal a když už to začalo trochu vypadat, krtek mi udělal na ploše 15x20m 57 krtinců. A bylo po trávě. Letos po zimě byl celý trávník těsně pod povrchem totálně protunelován od myší (nebo od jakých ku..v). Na krtky jsme s kolegou zkoušeli všechno možné od chemie po akustiku, ale marně.
Tráva....
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
- Reklama
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
Krtek je fakt s...ě
Jo a tráva nám opět roste a roste
Jo a tráva nám opět roste a roste
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje
Tak jsem konečně namontoval mulčovací nůž a zbavil se neustálého vyvážení posečené trávy. Krtci ale řádí jak černá ruka, do toho různí hryzci a jiné potvory. A dokonce udělali "tunýlek" mezi pražci, které vedou ke garáži. Mezera mezi nimi je sotva 1,5 cm, přesto se jim podařilo vytlačit zeminu nad beton. Neuvěřitelné!
A jinak by mohlo trochu sprchnout.
A jinak by mohlo trochu sprchnout.
Nubira Wagon 1,6 SX, 98, klima, elektrika, Al kola, modrá metal.
Tak ja som minulý víkend posadila špeciálnu trávu: mala by to byť lúčna tráva s cca 50 druhmi ľúčnych kvetov. Sadila som to do terénu, ktorý je nemožné kosiť kosačkou. Až to vyrastie tak sa to kosieva len 2x do roka.
A až to naozaj vyrastie a dožijem sa rozkvitnutia, tak dám aj nejaké to foto.
A až to naozaj vyrastie a dožijem sa rozkvitnutia, tak dám aj nejaké to foto.
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
-peha- teda tvoje vynalozene usilie vyslo nazmar
Daewoo Espero, 1,5 DOHC, 66kw, 103 000km pri kúpe, teraz 136 000 km, plná esperácka výbava, AL-disky ExclusiveLine 14" a pneu DUNLOP SP200 195/60/R14 H, audio SONY CDX GT 500 /52x4 + 52 w priamo na subwoofer/, vpredu repro koax. Ground Zero GZTF 100 MK2, vzadu repro Hertz DSK 165 kompo
- simone
- Kontaktovat uživatele:
aaa
Peha sakra to je kráása ale ja to nekosil žial mne to ani nevyšlo ked som to posadil
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
maxi skuter Kymco Xciting 500