Servisní manuál - NEXIA
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
nexia
.....no talat to je smůla, palikx a petrm dobrá marka - jedni z mála v " šoubysnisu " taky mechamiků - rádoby značkovejch " a nebo jak se neustále opakuji " zaplať ať má majitel na další vilu ( pro dorůstající děti ) a hlavně neotravuj ".... viz SRBA a další jím podobný...
mějte se fajn
mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
manuály na všechna Daewa
Manuály na všechna Daewa najdete zde http://www.gmclub.ro/forum/index.php?sh ... hl=manuale
Nexia 1.5 hatchback, Matiz Gold
Kup si ji a a mas to. Vsichni byste akorat kradli a z ceho pak maj ty autori zit !!!!stefan píše:Kedy sa konečne objaví knižka Jak na to? Daewoo Nexia,
v el. podobe ???
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
https://www.nexiaclub.com/jak-na-to-daewoo-nexia/stefan píše:Rad by som, ale nikde som ju na Slovensku nevidel.
Videl som je v Plzni, ale v tedy som zaváhal a doteraz to
ľutujem.
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
No vidis, vysla kdyz jsem prodaval nexii takze ji nemam, ale na astru jsem si ji koupil a nelituju tech 6 kil za ni, pro amatera tam je dost veci a profik to uz znaHynek píše:Tak jsem konečně dostal avízo, že knížka "Jak na to - Nexia " , byla vyexpedována a měla by zítra dorazit.To budu chytrej!!!!!:P:P:P
-
Potvrdzujem Milosha. Ja som knihu objednal tiež a naozaj sú tam dobré veci.Len pre zaujímavosť. Po dlhom hľadaní som našiel maďarskú stránku , kde sú tiež nákresy dielov vozidiel , medzi inými aj NEXIA. Je to www.tecdoc.hu.
Miki
Škoda 110 - červená
Daewoo Nexia GLE , 1,5 SOHC, 8V , 1996 - zlatá metalíza
jak na to
....jo souhlas ta kniha " Jak na to je dobrá " - elektroschéma perfekto - předtím jsem měl v anglištině, samostatně jenom elektriku. Je zajímavý rozdíl u 1,5 8V - 57 KW oproti 55KW v TP a taky rozdíl kroutící moment 123 Nm oproti publikovanému 130 Nm, ale to je jenom teorie...praxe se může lišit...jo sem rád, že ji mám, každému doporučuji ještě manuál náhradních dílů - ten na nettu prodával Pepe za velmi atraktivní cenu asi 150 Kč na CD, to bylo vše co jsem potřeboval....
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
Musím jen potvrdit to , co někdo napsal předemnou. Kdo si chce aspoň trošku na Nexii udělat něco sám , má v této velmi dobře udělané knižce neocenitelného pomocníka. Ty montážní postupy a zpětné montáže s upozorněním na možná úskalí .... no prostě paráda!!!!
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
KALOS 1,2.,Klíma.
V sobotu som ju objavil v kníhkupectve PantaRei. Po počiatočnej eufórii som bol "schladený" cenou, ktorá bola 800,-SKK, čo sa mi zdalo fakt veľa a teda kniha zostala v polici... . No čo, aspoń som videl, že niečo také dostať a existuje aj na Slovensku....Ale možná, že raz keď budem veľký si takú kúpim Milosch čo dal vo svojom príspevku link na objednanie - tam aj po prepočte kurzu /445,-českých/ a prípadnej dobierke na Slovensko by to nevyšlo spomínaných 800,-SKK. fakt už tí obchodníci nevedia čo by mali pýtať.....
NEXIA 16V, sedan, audio KENWOOD, fólie,červené podsvietenie palubovky,elektróny,-PREDANÁ
teraz Hyundai MATRIX 1,6 16V, 2009...
Keď môžem pomôžem, a keď nie, tak aspoň popletiem.
http://sharpei-fany.7x.cz/
teraz Hyundai MATRIX 1,6 16V, 2009...
Keď môžem pomôžem, a keď nie, tak aspoň popletiem.
http://sharpei-fany.7x.cz/
Mit jeste nexii kupuju knihu hned, ja si koupil knihu ze stejne edice ale na astru a je to za tech 6 stovek opravdu dost dobry pomocnik
nexia
...tak ještě jednou ke knize " Jak na to " pro nexii vydal KOOP technicky informačně dobrá, používám ji dlouho asi 3roky...a vypadávají listy...knihařské zpracování "mizerné, s bídou vazba V1", názor odborníka - knihaře to není ani " brožovaný výtisk " i časopisy dnes mají alespoň vazby V 2 / V 3, tedy alespoň na svorky ap., " Jak na to " má jenom zdrsněný hřbet a zalepený, nelze uvažovat o jakékoliv vazbě, pro srovnání Tatra od Gomela má klasiskou strojně šitou vazbu V 8 a s tvrdými deskami a cena se pohybuje okolo 800 Kč, k vzhledem k náročnosti historické dokumentace, navíc " Jak na to " nemá v tiráži uveden náklad ( podstatná věc od toho se odvíjí v polygrafii cena...) takže toliko ke kvalitě zpracování a ceně tedy neodpovídá kvalitou prodejní ceně...
Inu, když není jiná musím vzít za vděk i tak...a skousnout mizernou kvalitu.
Mějte se fajn
Inu, když není jiná musím vzít za vděk i tak...a skousnout mizernou kvalitu.
Mějte se fajn
serpico
serpico