a neboj sa zabavu budes mat ja som 2 krat susil komplet vnutro
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Moderátor: Blue Lanos
Mihalka255 píše:Ahojte vospolok,
no mám nervy v r...i, zomrel mi aj tento motor. Odišla že vraj ojnica a kľukovka, som z toho na nervy, na aute som sa vozila asi 4 dni, z toho bolo 3x v oprave. Teraz mám dobrý spodok z môjho motora a dobrú hlavu z toho druhého motora????? Dochádzajú mi nervy![]()
Najhoršie je to , že ma to stálo kopu prachov, a ani prachy ani auto...furikujem opäť po MHD, a mám chuť si hodiť slučku
FoXo píše:Ono sa ti povie pozitivne ked pri cene toho auta a jeho veku ta vymena motora + vsetko k tomu pokial nemas dobrych znamych co ti spravia lepsiu cenu vinde na polovicnu hodnotu auta.
Vtedy je to velmi na zvazenie ci do toho dalej investovat alebo .....
Takto to ma napriklad kolega s Tigrou. Mal tam dake problemy s motorom zistili sme ze asi hlava. Teraz uz neviem ci mu jeho kamarat servisak baasiel ze bud daco s halvou alebo tesnenie kazdopadne ho vybratie motoru teda praca vysla aj s ND na cca 330 ojro a uz vtedy povedal ze sa mu to neoplati. Po 2 tyzdnov motor vypovedal uplne a asi je zpeceny to sa este uvidi lebo je chlapik na dovolenke. Cize ak novy motor tak to mas hned polku auta.
Pri takomto starom aute je to na zvazenie. Darmo sa ti paci darmo je to tvoj milacik ale donekonecna do stareho auta sa neoplati investovat.
Ja to mam tiez momentalne tak ze uz dlho neviem co mam so svojim robit.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |