Pojďte poradit,jak natunit espero...
Moderátor: Blue Lanos
- Blue Lanos
...aaaa panecek mel hladciu naladicku
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
- Reklama
- PetrCBR
- Kontaktovat uživatele:
Neni to z filmu, ale od dr. Milana Pitkina (Cundrcountry show)mazesk píše:jak rozmyslam, tak rozmyslam, nemozem si spomenut z akeho filmu je tento citat.. povedz, lebo sa zblaznim... (sorac, ze som zmenil temu )petrm píše:No jasně a vo vo vo vo tom to přeci je
Daewoo Espero 2.0MPi, '97 (šmudla)
Kia Cee'd SW 1.6 CVVT, '08 (nový šmudla)
Kia Cee'd SW 1.6 CVVT, '08 (nový šmudla)
chod na stranku www.autodoplnky.cz a tam mas orig. spojlere na esperkoShibby píše:Daj se spojlery a jiný tunning nekde skouknout (myslím www) či objednat nebo si to holt musim od někoho či někde nechat udělat (myslím tunning) ???
Espero 1,5 16v 74kw DOHC,tmavo modra met.,kridlo, folie, elektrony 7*15 Bravury 195/50R15 ET 27,
sportovy filter+vyfuk,chiptuning,podvozok gsi+kayaba
sportovy filter+vyfuk,chiptuning,podvozok gsi+kayaba
Skus si pozriet spoilere a prahy tuto : www.rs-autoplasty.szm.sk
som zvedavy co nato povies
- T-PK
- Kontaktovat uživatele:
Mno já říkám nic moc pod sluncem... A btw: konkretne na Espero tam nic neni..! Mozna by tak akorat pasovalo to křídlo WRC z Nubiry..FERO píše:Skus si pozriet spoilere a prahy tuto : www.rs-autoplasty.szm.sk
1,8 MPI r.v. 97, Ronal R38 195/50/15, rádio Clarion BD 359RGMP, 165mm koaxiální repro v předních dveřích..
Doporučil bych spíš to samé ale od ÖMW. Je to lepší.T-PK píše:Tak to je supr,že jsem narazil na někoho,kdo nechce auto jen na rok poježdění,ale plánuje ho mít supr po delší dobu..Tak s filtrem jsme se shodli a ted co?Porad co dal..Nejlip konkretne..Nejake prachy uz mam usetrene,ale vis jak,ted na skoro zimu je tuning celkem na prd,no..Tak to musim vše pořádne rozmyslet a na jaře to začne... Jinak mám ted v plánu ty žárovky o kterých jsem psal (doufám,že mi to teda nic neudela s lampama) a tonování oken (50%zrcadlost podle norem) a zkusím ty kola (asi 15" AEZ disky) a zkusím začit jezdit na ten Shell V Power racing (100 Natural)...Jenomže co dal? Díks za rady..!!
Daewoo Espero 2.0 CD, Peugeot 306 D
Chcete vědět jak koupit novou káru a zaplatit co nejmíň?
NOVINKA na trhu financování nových vozů
Chcete vědět jak koupit novou káru a zaplatit co nejmíň?
NOVINKA na trhu financování nových vozů