Moderátoři: Blue Lanos, pejee
J.Bad píše:Vojta píše:Není to tenhle tahač?
Tento typ tenkrát navrhl před xxlety náš designer Václav Král - měl to být jako autobus - pamatuju si na to byla to fotka ve Světě Motorů,ale to už je tak dáávno...Sice už umřel,ale ty jeho futuristické návrhy jsou ještě dnes někde na serverech vidět - dost nezapomenutelné.
ˇano,vojto je to ono,presne to som mal na mysli,futuristickú štúdiu Luigiho Colaniho,nákladneho automobilu budúcnosti s pracovným názvom FIAT 2001,jeho origoš fotka zdobila o.i. zadnú stranu obálky časopisu STOP č. 12/1977,ale ostalo len pri štúdiach,vývoj smeroval niekde inde,ale je to rozhodne zaujímava štúdia,akosi sa na ňo bolo pozabudlo.Ten poznávací znak som myslel čelné sklo kruhového tvaru s rotačným 3-ramenným stieračomVojta píše:Není to tenhle tahač?
Spatne, s VW to (bohudik) nema nic spolecneho a TUZING je napr. to, co provadite Leganze Ty a Hanzy, tohle je pravy TUNING. Pro ty, co stale nevidi mezi temito 2 pojmy rozdil, tak:-peha- píše:Jinak ta hore je perfektný TUZING a asi s motorom VW
Tak to bylo tentokrat rychle!SV-STORM píše:ta hneda skodofka bola na discovery.... zadna naprava golf I GTI, motor sa mi zda ze nejaky americky V8....ale v tej dobe ked to vysielali bola nepojazdna....nemala prevodovku
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |