VIP Cruze
Moderátor: Blue Lanos
Re: VIP Cruze
Moje nová anténa.
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
- Reklama
Pájo, paráda antena vypadá super.
Kde jsi pořídil a co funkčnost antény, je vše OK ?
Anténa je tam přilepená, nebo se to nějak škoubuje ? Já bych do toho asi taky šel, ale nebyl jsem si jistý jestli bude vše OK.
Kde jsi pořídil a co funkčnost antény, je vše OK ?
Anténa je tam přilepená, nebo se to nějak škoubuje ? Já bych do toho asi taky šel, ale nebyl jsem si jistý jestli bude vše OK.
Carthell Prg
Ahoj,
já jsem zakoupil na Ebay funkční :
http://www.ebay.com/itm/Chevrolet-cruze ... 82&vxp=mtr
Zatím je někde na cestě, tak jsem zvědav, jakmile dojde a namontuji, tak dám foto.
já jsem zakoupil na Ebay funkční :
http://www.ebay.com/itm/Chevrolet-cruze ... 82&vxp=mtr
Zatím je někde na cestě, tak jsem zvědav, jakmile dojde a namontuji, tak dám foto.
Ta je pekna a to vlastne odsrobujes povodnu ten kablik tou matkou napojis na povodny zavit a fici to ??? neni mala pekne zakryje cely spodok tej anteny ???
Chevrolet CRUZE 1.8 , MAD interier ,KN sanie , GPS , Cuvacia kamera , BOSE ozvucenie , Xenon 5000K
Dle fotek zakryje komplet spodní díl antény.
Ano, odšroubuješ prut a přes matku připojíš antánu z auta na žraločí ploutev a 3M páskou, která je na spodní straně žraločí plouve, přilepíš na střechu.
Jak mi dojde z Ebay, tak hodím foto, měla by tu být max. do konce tohoto týdne
Ano, odšroubuješ prut a přes matku připojíš antánu z auta na žraločí ploutev a 3M páskou, která je na spodní straně žraločí plouve, přilepíš na střechu.
Jak mi dojde z Ebay, tak hodím foto, měla by tu být max. do konce tohoto týdne
Diky za info ....hadam to bude mat dobry signaal
Chevrolet CRUZE 1.8 , MAD interier ,KN sanie , GPS , Cuvacia kamera , BOSE ozvucenie , Xenon 5000K
Je funkční. Myslím ale, že je signál o malinko slabší, ale není to skoro poznat. Stála 449,- a koupil jsem ji u nás v obchodě s tuning doplňkama. Musel jsem odšroubovat starou anténu, našroubovat novou a napojit dráty. Na posrání . Už bych do toho nešel, kdybych věděl, co mě čeká. Ale stálo to za to.
Naposledy upravil(a) VIP dne úte led 28, 2014 23:36, celkem upraveno 1 x.
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
Jo a stala se mi taková nemilá věc. V neděli jsme byli u našich a auto jsem měl přes noc venku. Druhý den ho jdu očistit od sněhu a námrazy a koukám, že to malý křidýlko na kufru mám na dvou místech prasklý . Nechápu od čeho? Buď se pod to dostala voda a jak bylo zrovna -13 stupňů, tak ten led to praskl a nebo to prasklo, že to mohlo bejt moc přitáhnutý (ale zase mám to tam už skoro rok) a nebo do toho někdo něčím bouchl. Co s tím? Mám koupit nové nebo to mám něčím zaretušovat? I když je prasklý, tak drží jak přibitý. Poraďte prosím. Díky.
Jo a ještě stížnost na zimu. Už mě to sere a chci léto a teplo a sucho. Chci děsný sucha, aby auto vydrželo čistý .
Čekal jsem komentáře .
- Scorpion.11
Jaký komentář?, že černá není černá
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
ploutvičku bych chtěl taky ten prut se mi nelíbí, ale sám se do toho pouštět nechci
no černá je strašná za 3 dny po přivezení ze salonu už černá taky nebyla vidět a teď??? raději nemluvím
no černá je strašná za 3 dny po přivezení ze salonu už černá taky nebyla vidět a teď??? raději nemluvím
Aktuálně: Škoda Superb Combi II 2.0 TDI Šedá Platin
Bylo: Cruze HB 2013 LTZ 1.8 16v Černá Carbon Flash :) :)
Bylo: Aveo Sedan 2007 1.2 8v Modrá Sport :( :(
Bylo: Cruze HB 2013 LTZ 1.8 16v Černá Carbon Flash :) :)
Bylo: Aveo Sedan 2007 1.2 8v Modrá Sport :( :(
Myslel jsem komentáře k tomu prasklýmu spoileru. Co by jste s tím dělali vy?
krásné auto tetkaRudolf Š. píše: no černá je strašná za 3 dny po přivezení ze salonu už černá taky nebyla vidět a teď??? raději nemluvím
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
Pokial to tam drzi bez problemv ja by som to nechal tak poriadne vyumyval vybrusil , kupil maly gyt par krat to pregytoval a prebrusil spravil zastrek a oprava hotova do 500 kaček myslim ze na taketo puklinky a oskery v laku idealne.....tak som si robil sam predny blatnik dostala sa mi tam vetva a slahlo to do voínkajsieho okraja . Tak isto to bolo popukane tiez som to pregytoval prebrusil dal som si do 500ml spreja namiesat presne moju farbu to stalo asi 13 eur + povrchovy lak a ziadny rozdiel neni poznat za relativne malu sumu .....ODPORUCAM