Závady

Pokud se váš dotaz nehodí do žádné sekce pište jej sem

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
vetr.roman

Re: Závady

Příspěvek od vetr.roman »

chrudoš, Dej sem foto.At si udělame posudek o renocaru a jejich opravach.
Lada 2101
Škoda Forman 1.3i
Nissan Almera 1.4i
Daewo Kalos 1.4i
Nissan Note 1.4i
----------------------------
Chevrolet Cruze 1.6 LS+ - Křídlo Octavie RS II,černé folie,sportovní výfuk,chip 91Kw-124 Ps-170 Nm.....

Ford Galaxy III 2.0 TDCI
Chevrolet captiva sport 2.0 cdti 110kw
Reklama

chrudoš

Příspěvek od chrudoš »

Covece tohle asi nevyfotim, musim koukat pres motor az dolu, no muzu to zkusit. Ale s tim prorezivenim na podvozek, to je zajimave teda :) nicmene netusim, co je podvozek a co ne, tohle je podle me nosny ram, je to icko jak svina, ale nevim, neznam ty prave terminy a rozdeleni. Hlavne je to dost o nicem, protze to absolutne nevidis, musis se na to podivat cilene, ja si to ted azcnu kontrolovat, ale jinak je to neodhalitelna zavada. Jen me udivuje, ze na to neprisli pri garancce, prece musi prohlizet cele auto...no, doufam, ze se ta koroze nerozsiri, nerad bych, aby mi pri jizde prdl ram auta :D
Cruze 1,8 LT (dnes vlastne LTZ) Míca
ladinek

Příspěvek od ladinek »

ale no tak :lol: celé auto :lol: já jsem na pohádky už velkej teďka spíš něco od Kinga :lol:
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke

[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
honza72

Příspěvek od honza72 »

To je pomocný nosný rám motoru, převodovky a ramen, přičemž k tomuto přistoupilo více automobilek, protože to zjednodušuje zatahování komponentů na montážní lince a také to lépe utlumí vibrace od motorové skupiny, je to chyceno přes silentbloky a nevisí to jen na horních závěsech, jako u "starých" konstrukcí....
Mitsubishi Lancer Sportsedan 1,6 MIVEC
Ex. Cruze, Kalos, Nexia
--------------------------------------
Kjub

Příspěvek od Kjub »

No vidim, ze pristup servisov je vsade rovnaky... -P Ja uz viac ako mesiac cakam (vo Fancare) kym mi vymenia posrate kable airbagu (CODE 95) a posrate tlacitko kufra. A tiez chcem vymenit chrom klucky a lem zadnych svetiel, lebo sa v zime celkom znehodnotili. Uz som im aj ponukol, ze ked mi vratia peniaze za tie klucky, tak to bude OK. Zozeniem si lepsie sam...Stale sa vyhovaraju, ze ich dodavatel na toto nejak neraguje...OK, ale uz viac ako mesiac? Neskutocne, naco su potom autorizovane servisy kurva (pardon)? Keby som isiel uplne hocikde, tak mi to za 5 min. urobia! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
666

Příspěvek od 666 »

Kjub píše: Ja uz viac ako mesiac cakam (vo Fancare) kym mi vymenia posrate kable airbagu (CODE 95) a posrate tlacitko kufra
A to jsi to nemohl alespoň umýt? Potom se nediv, že to nikdo nechce opravit. :)
Daewoo Nubira, Chevrolet Cruze 1.8LT, čtyřkolka SMC Jumbo R5
jari
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jari »

No pánové včera jsem jel po Plzni, a zastavil jsem na červené. no a koukám na parkovišti cruze krásněj, ale mělo to vadu stále blikali výstražný světla, a majitel kolem toho chodil, spíš běhal :D , s dálkáčem, zřejmě to nemohl odemknout.
takže jsem si pomyslel svý..
Kjub

Příspěvek od Kjub »

Asi mu chudakovi dosla baterka... :lol: Mozno mohol pouzit kluc.... :lol:
chrudoš

Příspěvek od chrudoš »

A nebyl to spis budouci majitel s pacidlem? :D
jari
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jari »

To nevím, na to jsem se ho nezeptal... :D
chrudoš

Příspěvek od chrudoš »

Zdar, tak mam zase dalsi problem, mozna mi nekdo poradi, co to je. Zacal chrcet reprak, je to jakoby chřestýš, nekecam :) Nechrci to pri basech, ale proste v urcite chvili se ozve chresteni. Je to podle me pravy horni reprak, az se to rozjede vice a bude to jednoduse vnimatelne, pojedu to vymenit, jen by me zajimalo, jestli nekdo netusi konkretne, co to je, jen tak ze zvedavosti, dik
Scorpion.11

Příspěvek od Scorpion.11 »

Mě to též začalo chrčit v zadu v kufru a nakonec jsem zjistil, že mi to dělá koncovka kde jsou zapojeny kábliky a začala se mi vyklat v repráku a už mi jednou i vypadla, takže jedině ji znova buď asi zanýtovat nebo se zeptat v servisu :PP:
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)

člen AVEO Fanclubu
chrudoš

Příspěvek od chrudoš »

Jo, ale ono jakoby ten reprak nevynechava, hraje vsechno co ma, nechrci, ale proste se do toho hrani neco prida, proste jak chrestys. Urcite s tim pojedu do servisu, byl jsem tam ale tento tyden, takze hned tak se mi tam zase nechce, uz se mi budou kolegove smat, ze se mi ta moje rejze zas rozsypala :)
Kjub

Příspěvek od Kjub »

Nemyslis take akoby cvrlikanie Chrudosi? Mne tam nieco take obcas robi, ale velmi slabo, skoro je to nevnimatelne, ale ako to uz chodi, vo svojom aute zacuje vsetko... A ked dam silne basy tak, pravy predny repraky nestihaju. Lave su v pohode. Takze tiez to mam take nejake divne, ked pojdem do servisu na moje reklamacky, tak poviem nech mi to pozru a dam vediet. :PP:
chrudoš

Příspěvek od chrudoš »

Jo, to bude presne ono, ale ja to ted slysim porad. A v patek mi to jeste nedelalo. Nicmene je to nejspis to same, je mo jedno, co to presne je, predpokladam, ze to v servisu "vymeni" :)
Odpovědět

Zpět na „Cruze - Technická sekce“