Repro

Osvětlení, signalizace, audio, pojistky.

Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi

Odpovědět
ladinek

Re: Repro

Příspěvek od ladinek »

jj super já bych to zapojil jako ty stejně ten sub hraje jen hluboký tony takže je to jedno -i Dával jsi i kolem napajecího kabelu ty husí krky jako izolaci? a když vypneš motor tak se ti pojistka u baterky rozpojí nebo ti jde proud do zesíku pořád? Měl bych strach ,že vyhoří auto :lol:
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke

[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Reklama

p.lorant

Příspěvek od p.lorant »

ladinek píše:jj super já bych to zapojil jako ty stejně ten sub hraje jen hluboký tony takže je to jedno -i Dával jsi i kolem napajecího kabelu ty husí krky jako izolaci? a když vypneš motor tak se ti pojistka u baterky rozpojí nebo ti jde proud do zesíku pořád? Měl bych strach ,že vyhoří auto :lol:
ked vypnem motor tak mi nejde radio .. ked nejde radio tak nejde zosík .. a tým pádom nie je odber elektriny z baterky .. lebo je to vlastne mrtvé rameno ... ked sa nedajbože niečo zaskratuje tak to je zlé .. nie nedal som to je zväzok káblov čo tam ide do tej diery jak som vlastne ten kábel ťahal do kabíny ... je to dosť zaizolovaný origoš :) aspň teda dúfam :D:D:D:D :PP:
-Blacky Aveo sedan ...1,4 16V Komfort + LPG Zenit Compact, 2009, 195/45 R16 Dunlop SP SPORT9000, SS Sport Hanzo disky, Audiovox DVD/GPS, JBL GT sound system, matt Black - AP GARAGE
-Honda Accord Tourer Executiv, 2.2 i-dtec, 2009
ladinek

Příspěvek od ladinek »

já právě jestli je v tom káblu za baterkou proud až k zesilovači i po vypnutí motoru nebo jen po tu pojistku.Chtěl bych sub udělat ať to je taky od mohawk dal bych tenhle i s bednou:
DF prázdná bedna / box / ozvučnice pro 30cm (12“) subwoofer

- Pro subwoofer 12" (300mm)
- Materiál - MDF WOOD 22mm
- Mačkací kovové terminály
- Box potažen černým kobercem
- Rozměry: 52,5 x 38,5 x 40 / 27,5cm
- Objem: 45 - 48L
- Bassreflex (výdech) 26 x 10cm

Subwoofer MP-1244

Speciální subwoofer navržený pro Sound Quality (SQ) jako např. soutěž EMMA.

- Rozměry: 30cm (12“)
- Max.výkon: 400W
- RMS výkon: 200W
- Citlivost: 90dB
- Frekvenční rozsah: 28-3.000Hz
- Impedance: 4+4 ohm
- Montážní hloubka: 14,9cm
- Velikost a typ magnetu: 16,5cm 1-vrstvý keramický
- Velikost cívky: 50mm BASV
- Konstrukce (koš): antirezonanční, hliníková (ALU) litá
- Xmax: 9,0mm
- Mms: 141,1g
- Membrána: prošívaná, ze speciální vysoce kvalitní několika vrstvé celulózy s povrchovou úpravou
- Závěs membrány: speciální pěnový pro vyšší výkon
- Velikost uzavřené ozvučnice: 38L
- Velikost otevřené ozvučnice: 51L, bass-reflex (D x V): 20 x 12,5cm
Přílohy
mdf-prazdna-bedna-box-ozvucnice-pro-30cm-12-subwoofer-ppa-12s-boschmann-original.jpg
mdf-prazdna-bedna-box-ozvucnice-pro-30cm-12-subwoofer-ppa-12s-boschmann-original.jpg (64.3 KiB) Zobrazeno 1376 x
subwoofer-30cm-12-sq-mp-1244-mohawk-original.jpg
subwoofer-30cm-12-sq-mp-1244-mohawk-original.jpg (57.26 KiB) Zobrazeno 1376 x
Edmund Burke

p.lorant

Příspěvek od p.lorant »

ladinek píše:já právě jestli je v tom káblu za baterkou proud až k zesilovači i po vypnutí motoru nebo jen po tu pojistku.Chtěl bych sub udělat ať to je taky od mohawk dal bych tenhle i s bednou:
DF prázdná bedna / box / ozvučnice pro 30cm (12“) subwoofer

- Pro subwoofer 12" (300mm)
- Materiál - MDF WOOD 22mm
- Mačkací kovové terminály
- Box potažen černým kobercem
- Rozměry: 52,5 x 38,5 x 40 / 27,5cm
- Objem: 45 - 48L
- Bassreflex (výdech) 26 x 10cm

Subwoofer MP-1244

Speciální subwoofer navržený pro Sound Quality (SQ) jako např. soutěž EMMA.

- Rozměry: 30cm (12“)
- Max.výkon: 400W
- RMS výkon: 200W
- Citlivost: 90dB
- Frekvenční rozsah: 28-3.000Hz
- Impedance: 4+4 ohm
- Montážní hloubka: 14,9cm
- Velikost a typ magnetu: 16,5cm 1-vrstvý keramický
- Velikost cívky: 50mm BASV
- Konstrukce (koš): antirezonanční, hliníková (ALU) litá
- Xmax: 9,0mm
- Mms: 141,1g
- Membrána: prošívaná, ze speciální vysoce kvalitní několika vrstvé celulózy s povrchovou úpravou
- Závěs membrány: speciální pěnový pro vyšší výkon
- Velikost uzavřené ozvučnice: 38L
- Velikost otevřené ozvučnice: 51L, bass-reflex (D x V): 20 x 12,5cm
neni to zlé :) a na tvojom mieste by som este dal do boxu aj ANS penu ako tlmenie ... pekný je :) a na to potrebuješ tak 200W zosík .. možeš aj silnejší ale potom 4kanál a zapojíš aj predné repráky ......vlastne kvalitný zvuk máš vtedy ked v predu máš pekné basy a výšky a vzadu stredy a ked tak aj sub .. ja ked budem mať peniaze tak si vymením zosilnovač na 4kanal a zapojím predné komponenty a sub ... zadné ovály budú len na rádio zapojené a to bude iná pecka .. :)
Vlastne ty si vpredu tak z predu musíš pekné zvuky dostať ..zo zadu len subko a stredy ... ked si pomyslíš na domáce kino .. subík máš pred sebou a vzadu máš len výšky a stredy :)
-Blacky Aveo sedan ...1,4 16V Komfort + LPG Zenit Compact, 2009, 195/45 R16 Dunlop SP SPORT9000, SS Sport Hanzo disky, Audiovox DVD/GPS, JBL GT sound system, matt Black - AP GARAGE
ladinek

Příspěvek od ladinek »

jaké jsi koupil dopředu komponenty? já jsem dal tyhle,ale připadnou mě slabý právě v basech http://www.bmshop.eu/auto-hifi-autoradi ... -2-mohawk/ ale není to vytlumený ty dveře a je to daný jen v tom plastu,vzadu mám tyhle http://www.bmshop.eu/auto-moto-prisluse ... -2-mohawk/ na mdf podložkách a vytlumený a hrají o poznání líp :D dopředu bych chtěl lepší,ale je tam mala montážní hloubka :roll:
Edmund Burke

p.lorant

Příspěvek od p.lorant »

ladinek píše:jaké jsi koupil dopředu komponenty? já jsem dal tyhle,ale připadnou mě slabý právě v basech http://www.bmshop.eu/auto-hifi-autoradi ... -2-mohawk/ ale není to vytlumený ty dveře a je to daný jen v tom plastu,vzadu mám tyhle http://www.bmshop.eu/auto-moto-prisluse ... -2-mohawk/ na mdf podložkách a vytlumený a hrají o poznání líp :D dopředu bych chtěl lepší,ale je tam mala montážní hloubka :roll:
zatiaľ tam mám JBL GT5 130mm -vú hračku koax ale vôbec nepočuť že tam niečo je .. :D mám komponent Spectron SP 026 ...woofer a výšky
http://www.carhifinews.de/wp-content/up ... _026C1.jpg
165mm
55Hz - 25kHz, 4ohm , 120W a výšky 25mm 12dB
ale tiež ma trápi tá hlbka :S
ladinek

Příspěvek od ladinek »

no já když dám jen předek tak to hraje hezky ,ale basy jsou slyšet až když si vlezu dozadu.Tam je blbý ,že ten středobas je hrozně u země.Já dal repra ven,protože dovnitř se to nevleze,je na tom přitlačenej tapecír.Kdybych tam chtěl dát MDF podložku i zvenku,kdyby se olakovala,tak by byl výběr daleko větší -i moje jsou vpředu hloboký 5,5 cm víc nevím jestli se vletou bez podložek :D vzadu je výhybka 12db vpředu 6db nevím jestli je v tom velkej rozdíl :roll:
Edmund Burke

p.lorant

Příspěvek od p.lorant »

ladinek píše:no já když dám jen předek tak to hraje hezky ,ale basy jsou slyšet až když si vlezu dozadu.Tam je blbý ,že ten středobas je hrozně u země.Já dal repra ven,protože dovnitř se to nevleze,je na tom přitlačenej tapecír.Kdybych tam chtěl dát MDF podložku i zvenku,kdyby se olakovala,tak by byl výběr daleko větší -i moje jsou vpředu hloboký 5,5 cm víc nevím jestli se vletou bez podložek :D vzadu je výhybka 12db vpředu 6db nevím jestli je v tom velkej rozdíl :roll:
je rozdiel... hej videl som ako si to prerobil a docela sa mi to páči :) pecka robota ... a rozmýšlam že aj ja si prerobím ako máš ty a tiež krúžky z MDF a lak alebo kožou potiahnuť :) to je projekt na jar :) :PP:
ladinek

Příspěvek od ladinek »

tam je akorát blbý,že to pak nevypadá hezky když to z toho trčí ven,kroužky jsem koupil hliníkový 1,5 cm s těma tam dám i repro 6,7 cm ,ale už to nevypadá tak hezky jako když je to zároveň s tím tapecírem.Ještě mi doporučovali tyhle repra že jsou supr a hloubka je 5,6 cm. http://www.ahifi.cz/reproduktory-powerbass-s-6c.html tak nevím jestli by to pomohlo :lol:
Přílohy
10487.jpg
10487.jpg (24.53 KiB) Zobrazeno 1369 x
Edmund Burke

p.lorant

Příspěvek od p.lorant »

ladinek píše:tam je akorát blbý,že to pak nevypadá hezky když to z toho trčí ven,kroužky jsem koupil hliníkový 1,5 cm s těma tam dám i repro 6,7 cm ,ale už to nevypadá tak hezky jako když je to zároveň s tím tapecírem.Ještě mi doporučovali tyhle repra že jsou supr a hloubka je 5,6 cm. http://www.ahifi.cz/reproduktory-powerbass-s-6c.html tak nevím jestli by to pomohlo :lol:
hej aj ja som nad tým rozmýšľal že ako to bude vyzerať ked to tak bude trčať von ... ale keby som počalunil celé dvere tak by to nebolo tak nápadné :) nejako to vyšpekulujem ...kožu mám .. mama mi ušije a potom uvidím ako na to :) ale každopádne tu dám výsledok potom
ladinek

Příspěvek od ladinek »

jj to dej ,protože i já bych chtěl dopředu nějaký pořádný repro -i přemýšlel jsem i vylaminovat domeček,ale to zase může časem praskat,to je lepší potáhnout tou kůží -i Já tam ty podložky měl a vypadá to blbě,moc to trčí -P to jsem měl podložku jen 1,5 cm :D
Edmund Burke

p.lorant

Příspěvek od p.lorant »

ladinek píše:jj to dej ,protože i já bych chtěl dopředu nějaký pořádný repro -i přemýšlel jsem i vylaminovat domeček,ale to zase může časem praskat,to je lepší potáhnout tou kůží -i Já tam ty podložky měl a vypadá to blbě,moc to trčí -P to jsem měl podložku jen 1,5 cm :D
no to verím, ani mne sa tak nepáči ked to moc odstojí .. náhodou zavadíš a je to v prdeli :/ ... ale ked je laminát kvalitný a vieš tým robiť tak by to nemalo popraskať :) ja newem :D nikdy som ani nskušal laminovať
ladinek

Příspěvek od ladinek »

Tak otázka na zkušené :lol: Šlapala by tahle kombinace zesilovače a woofru? Má malý rozměry a nezabere moc místa.Není třeba aby to dunělo, ale jen dokreslilo :mrgreen:

zesilovač http://www.ahifi.cz/zesilovac-carpower- ... #komentare

basak http://www.ahifi.cz/subwoofer-v-boxu-cr ... ented.html
Přílohy
hpb-602.jpg
hpb-602.jpg (23.08 KiB) Zobrazeno 1343 x
5608.jpg
5608.jpg (21.2 KiB) Zobrazeno 1343 x
Edmund Burke

p.lorant

Příspěvek od p.lorant »

ladinek píše:Tak otázka na zkušené :lol: Šlapala by tahle kombinace zesilovače a woofru? Má malý rozměry a nezabere moc místa.Není třeba aby to dunělo, ale jen dokreslilo :mrgreen:

zesilovač http://www.ahifi.cz/zesilovac-carpower- ... #komentare

basak http://www.ahifi.cz/subwoofer-v-boxu-cr ... ented.html
táto zostava Ti bohato stačí .. este dobre vytlmit kufor a mozes robiť disko :D
ladinek

Příspěvek od ladinek »

Asi pořídím tohle,není to ani velký -i
Edmund Burke

Odpovědět

Zpět na „Aveo - Elektronika“