zdarec Orlandaci!
teraz vikend vyletik kosice

tatranska strba smer tam dost silny protivietor a viacmenej hore kopcom do hor

priemer 7l, cestu s5 som meral tiez a to uz bolo krajsie cislo 6,2

inac niesom ziaden slimak cize rychlost po okreskach 90-110 dialnica 120-150 ... podla moznosti... ale je pravda ze cestou s5 som sa snazil ist na spotrebu (no moc aut ma nepredbehlo

) asi v tom bude zohravat urcity faktor aj to ze je vela usekov dole kopcom od tatier smerom do KE ... a este mi nevypaloval filter ten by to urcite pokazil

inac auto bolo plne nalozene (2 dospelaci, 2 miminka, dvojkocik, vlcák, a koopec batoziny pozastrkovanej kade to len slo)
jeden postreh v tatrach sa pohybovala nocna teplota okolo -18 stupnov a rano som skoro nenastartoval a to rano bolo uz iba -11 cca ... tankoval som na OMV a do nadrze pridavam v zime 3-4 odmerky VIFu ... neviem co to malo nzamenat ale kym nastartoval tak cca 5s tak divne kaslal ...
najazdene zatial cca 6000km tak si myslim ze ono to trochu este klesne ale o moc asi nie ... no v lete to bude urcite menej ako teraz

Inac auto taha jak salene a zatial ziaden problem
Inac na tom dizly strasne citit kratsie trate ( myslim tak okolo 15-20 km ) teraz v zime ked mam este k tomu tazku nohu ... priemer 8l aj podla palubaku aj podla vypoctov od plnej do plnej. Ale musim povedat ze ho vooobec nesetrim.
Zdar a vela stastnych km.