Moderátoři: Blue Lanos, pejee
než dorazím sám tak ještě rok a půlpejee píše:Lukin: víš co, to se člověk rozepíše..a už mu ani nepřijde, že nepíše k tématu![]()
a Rudolf: to je poděl co?
to si ještě počkáš, než přijedeš na nějaký ten sraz sám
no nestrašScorpion.11 píše:Pokud uděláš řidičák![]()
Rudolf Š. píše:než dorazím sám tak ještě rok a půlpejee píše:Lukin: víš co, to se člověk rozepíše..a už mu ani nepřijde, že nepíše k tématu![]()
![]()
![]()
![]()
ach jo
![]()
![]()
to velice dobře známpejee píše:Lukin: víš co, to se člověk rozepíše..a už mu ani nepřijde, že nepíše k tématu![]()
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
Tak jasně, to je manželka a na druhé fotce syn Ivoš.ladinek píše:Mě poser můj pozemek a oni mě tam chtějí dát asfaltku? se asi pomátli ne? Kulovnicou bych je hnalto příjmení manželů mě něco říká
citace........ Ročeňová však uvedla, že nabídla sousedovi vlastní klíč, aby si v případě například dovozu uhlí nákladním autem závoru odemkl. "Copak jsem nějaký klíčník? Tam se zkrátka vždycky jezdilo," odmítl tuto možnost Simon..................... já bych mu řekl že rohlík stál taky 20 halířů, tyhle spory o pozemky dobře znám
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |