Československý sraz Daewoo/Chevrolet Plumlov 2008
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
- Reklama
-
[quote="Franta P."]Ještě jeden dotaz. Postele na chatkách budou mít povlečení, nebo si máme přivést svoje nebo spacák????
Já mám také dotaz - je v chatkách připojení 220(230)V?
Já mám také dotaz - je v chatkách připojení 220(230)V?
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
Re: Československý sraz Daewoo/Chevrolet Plumlov 2008
Zmieril som sa už stým,že si nemôžem dovoliť naplanovať nejakú robotu ani len 2 dni pred víkendom,no veril som,že sa mi to tentokrát podarí prísť.Včera mi podvečer zazvonil Santa klaus na mobil a už mi to bolo jasné do prd... .
A je z toho velkeee hov.....Chcel som prifrčať na ten jeden deň,ale ani to mi osud nepraje.Už ani neviem,aký je deň,pretože skoro mesiac -každý svatý deň(aj počas víkendov) hráme(vlastne mali sme 1deň volný-minulu nedelu
).Kuuurňa-všetci sa zbláznili a už 2-3 mesiace dopredu si nás "rezevovali" aj na také podujatia,o ktorých ani neviem,že existujú...
Tak sa teda pekne bavte a teším sa na ďalšie stretko(snáď mi to raz v živote vyjde)

A je z toho velkeee hov.....Chcel som prifrčať na ten jeden deň,ale ani to mi osud nepraje.Už ani neviem,aký je deň,pretože skoro mesiac -každý svatý deň(aj počas víkendov) hráme(vlastne mali sme 1deň volný-minulu nedelu

Tak sa teda pekne bavte a teším sa na ďalšie stretko(snáď mi to raz v živote vyjde)
nebylo by spatny na nedelni dopoledneIvoš píše:Kluci, jsem schopen zajistit bývalé letiště asi 15 minut od kempu....je to prý letištní plocha (asfalt nebo beton) v poli a jezdí tam lidi trénovat sprinty....takže kdyby byl zájem můžu to zařídit....a to povlečení zjistím....

jinak, dorazim pouze s kamaradkou a to nekdy v sobotu rano (z drsnyho severu vyjizdime kolem 4-5), takze kdo chce cerstvy rohlicky....

UPDATE - Škoda Octavia TOUR 1.9 TDi-PD
Ještěrka ][. aka "baby-jaguar" má najeto poctivých 138 tKm (k mání) a Ješterka I. je definitivně po smrti... R.I.P holka... :(
Jezdím s TomTom GO730 a Prestigio MultiPhone 4500T DUO.
Ještěrka ][. aka "baby-jaguar" má najeto poctivých 138 tKm (k mání) a Ješterka I. je definitivně po smrti... R.I.P holka... :(
- Hanzy
Re: Československý sraz Daewoo/Chevrolet Plumlov 2008
Muco píše:Zmieril som sa už stým,že si nemôžem dovoliť naplanovať nejakú robotu ani len 2 dni pred víkendom,no veril som,že sa mi to tentokrát podarí prísť.Včera mi podvečer zazvonil Santa klaus na mobil a už mi to bolo jasné do prd... .![]()
![]()
![]()
A je z toho velkeee hov.....Chcel som prifrčať na ten jeden deň,ale ani to mi osud nepraje.Už ani neviem,aký je deň,pretože skoro mesiac -každý svatý deň(aj počas víkendov) hráme(vlastne mali sme 1deň volný-minulu nedelu![]()
).Kuuurňa-všetci sa zbláznili a už 2-3 mesiace dopredu si nás "rezevovali" aj na také podujatia,o ktorých ani neviem,že existujú...
Toz co z tebou chlape ale co stejne uz nemas auto a prijel bys TOYOTOU...

Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
urcite tu nedeliIvoš píše:No mě napadlo to udělat po návratu "prohlídkářů zámku" a po spanilé jízdě, což je cca po 17 hodině...ale ta neděle dopoledne bybyla taky fajn

Jinac, beru si fotacek (Lumix DMC-FZ18) vcetne vybaveni, takze fotit budu jak voteklej

UPDATE - Škoda Octavia TOUR 1.9 TDi-PD
- Hanzy
Taky si myslim kdo tak dlouho bude na suchu jako to by neslo...

Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG