No mozes skusit, ale neni to jednoduche urobit to uplne tak aby to vobec nebolo vidno...Franta P. píše:já bych to zvládl snad i sám.
Můj nový Cruze
Moderátor: Blue Lanos
Re: Můj nový Cruze
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
- Reklama
Tak tyhle světla má jeden kluk v Liberci na bílem Cruzovi.Franta P. píše:ovšem ty jsou nádherný:
http://www.ebay.com/itm/LED-UU-Style-He ... 2ec314837b
Carthell Prg
Pekne, mne sa ale aj tak najviac zo vsetkych pacia tie Sergejove....
jelikož se v čr nedodává tak sem si objednal toto ))))
http://www.ebay.com/itm/2011-2013-CHEVR ... d5&vxp=mtr
a ještě přemejšlim o tomto na přední dveře, ale to je poněkud drahé. proč to mají US Cruze a u nás ne? že by verze s turbem? to bude asi jeden v balení no tak za 2 dát 40 doláčů. jen tak pro srandu.
http://www.ebay.com/itm/11-13-Chevrolet ... 75&vxp=mtr
nebo možná verze WTCC jinak po brouzdání po netu sem zjistil že Západní verze Cruze mají na displeji mezi budíky měření tlaku v pneu, lampičky ve stínítkách, el. sklopné zrcátka atd atd. chjoooooooooooooo proč ČR zase musí být vzad. např. lampičky ve stítítkách už má tátova Vectra B z rv 97
http://www.ebay.com/itm/2011-2013-CHEVR ... d5&vxp=mtr
a ještě přemejšlim o tomto na přední dveře, ale to je poněkud drahé. proč to mají US Cruze a u nás ne? že by verze s turbem? to bude asi jeden v balení no tak za 2 dát 40 doláčů. jen tak pro srandu.
http://www.ebay.com/itm/11-13-Chevrolet ... 75&vxp=mtr
nebo možná verze WTCC jinak po brouzdání po netu sem zjistil že Západní verze Cruze mají na displeji mezi budíky měření tlaku v pneu, lampičky ve stínítkách, el. sklopné zrcátka atd atd. chjoooooooooooooo proč ČR zase musí být vzad. např. lampičky ve stítítkách už má tátova Vectra B z rv 97
Chevy Cruze 1.8 LTZ sedan, modrá Moroccan
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
O měření tlaku v pneu jsem četl a je to dost poruchový, myslím, že i zbytečný, ty nápisy vypadaj dobe, mě se spíš líbí ty prahy na fotu
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
může být a taky nemusí. aspon by mi to ušetřilo tak min. jednou za měsíc obíhání a kontrolu tlaku růčo s měřáčkem.
jo ty prahy a tom žádná
jo ty prahy a tom žádná
Já to měřím až jedu doleva nebo doprava Mě spíš než chybí v chevym tak přebývá ten gong dveřích tem mě fakt už točí Favorit ho nemá a paráda On teda nemá víc věcí
Edmund Burke
Edmund Burke
Ládi tak ten gong mě doslova se..
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
aha.
hmm já sem někde četl že dělaj Amíci 1.8 turbo.
hmm já sem někde četl že dělaj Amíci 1.8 turbo.
Aby ten nápis , ale neslezl v zimě od soli, to je dost agresivní ty sypance
Edmund Burke
Edmund Burke
jakej gong? jako když necháte v zapalování klíček a otevřete dveře? naštěstí cruze nekňouká když zapnete zapalování a nejste připoutaní jako nexie. ten až nad 20kmh. A zase! pokud se někdo podívá pořádně do displaye mezi budíkyma tak tam vidí prosvítat 3 kontrolky pásů na zadní sedadla. nám zase O5 signalizuje jen přední sedadla. bejvalka má i20tku ani ne v plný palbě a tam se signalizují všechny sedačky.
áno když jsou klíčky v zapalování a otevřený dveře
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
jinak ty nápisy super soli bych se nebál,mě ty moje nápisy drží jako cip
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
pokud jsou ty nápisy original GM tak neslezou až tak po 10 letech. ale řikám ještě se zeptám na ty RS dle čísla u Opla tady v ČR ale už vidím jak na mě budou čumět co po nich chci a uvidíme no.
mě ten gong nevadí myslim si že to neni špatná věc. vím že to hanili při premiéře v autosalonu na primě. Korejskej nešvar. Tak hold budeš muset vždy co nejrychlejc opustit auto aby si ten gong moc dlouho neslyšel:-))))))))
mě ten gong nevadí myslim si že to neni špatná věc. vím že to hanili při premiéře v autosalonu na primě. Korejskej nešvar. Tak hold budeš muset vždy co nejrychlejc opustit auto aby si ten gong moc dlouho neslyšel:-))))))))
Ja mam ten turbo napis (v ciernom) a zatial je jak novy, nic nezlieza...