Tak koukej frájo tohle je RÁJ na zemy takže cestuj po stránce tam uvidíš proč sem zustal tady a nevrátil se do Teplic sou tam sice taky kopce ale tohle je jenom tady a široko daleko nic takového neuvidíš Geravy,Jeskine,Planiny a skály to je nádhera asi jenom Adršpach se tomu múže rovnat no a proto vlastne je to pro mne střed světa http://www.slovenskyraj.sk/
Ty vado co tu uz strasis,tady nema clovek ani trochu klidu od tebe to jste meli vyjezd na prejetou kocku...?
Jen jednu velkou chybu ma ten raj ze je na Slovensku!!!
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Přestaňte vyrejpávat, jó? Hanzy trochu přitvrdil a myslím, že zbytečně. Alespoň na tohle téma. Ferrari ať si hájí jak chce, ale je zbytečné se obouvat do lidí a do států. Trochu kultury do debaty by to chtělo. Na srazech jsme pohodáři, držme se toho i tady na fóru.
Howg, domluvil jsem.
Náhodou zato som Ti ani nevynadal pretože ťa poznám a tak viem ako to s tvojím rejpáním je Teda fakt ješte že ťa poznáme jinak by si asi fasoval A na Slovensko dojdi kedy kolvek(zedníci sou už oboznámení o tvojem výroku tak se potom nediv )radi ťa tu uvidíme
Hanzy ten výpočet na půlku by asi nebyl moc dobrej,Slovensko je menší.
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
Bral jsem pulku priblizne CR jinak jsem v pulce Ceskoslovenska jsem ja nekde tady...tak ja protestovat nebudu a neco vymyslim v Beskydech...jen abys ty dojel nebo si rikal ze ti to vc nez 200km neujede...
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Polička je nádherná,jezdím tam občas služebně do Ponas s.r.o. a mimo jiné jsem tam jezdil před 26 lety jako kluk s babi a dědou do Borové u Poličky. Je tam nádherný kemp,nyní je vše zrekonstruované a mají i vyhřívaný bazén atd. Příroda úžasná.
Presne tak taky z toho duvodu jsem to navrhl nebot ja tam nebyl a slysel jsem jen samou chvalu od znamych co tam byli...
Tak kdy jedem pristi vikend?I pernikari to maji kousek a muzou pribalit i Janicku s chlopem...
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
To jsem v práci a do února příštího roku to bude každý víkend a tak zase nic pro mě .Ale až ten transfer kompletní Holandské výroby přesuneme celý do Čech a zaběhneme tak budu srazovat třeba každý měsíc no vážně ...nekecám
Střed České republiky je poblíž Žďáru nad Sázavou. Protože v okolí jsme nic neznali , udělali jsme si Matíz srazy v Hlinsku (navrhl Marjan) . A střed Československa je snad někde mezi Přerovem, Zlínem a Val.Meziříčím.