Pomoc Palikxovi
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
hlasování
....to Muco už jsi jeden z nás co chápe " a to je podstatný " sem opravdu moc rád, že se přidávají další a další....nevěřil jsem tomu na začátku, promiňte mi to, když jsem to dal na servr - přesvědčujete mi " kamarádi " , že problém palikxe Vám není lhostejný...a jsem moc rád - vono najednou dostává servr jinou lepší a ještě lepší hodnotu - takovou prostou lidskou člověčinu pomáhal jsi nám a nejsi nám lhostejný, my ti jenom trochu vracíme....pohneme s tím asi trochu taky na Strahově....
Mějte se fajn a ještě lépe " kamarádi "
Mějte se fajn a ještě lépe " kamarádi "
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
- Reklama
jasne vypada to hezky nevim kolik lidi hlasovalo ale par dobrych dusi mi psalo i mimo takze opravdu mi moc pomahate.a dnes jsem se dozvedel ze snad mel nekdo problemy s poslanim penez postou ze po nem chteli variabilni symbol.muj ucet zadny nema ani nic podobneho ceska sporitelna je u uctu zrusila.takze jako variabilni symbol muze bat cokoli treba jen same 0 nebo cokoliv
opet moc diky
edit:
dobre rodne cislo tam nedavejte.
opet moc diky
edit:
dobre rodne cislo tam nedavejte.
Naposledy upravil(a) palikx dne úte čer 19, 2007 22:23, celkem upraveno 1 x.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Simson s 51
Variabilní symbol spořitelna urkitě nezrušila, zrušila specifický symbol, protože to byla taková specialita spořky: měla jedno číslo účtu pro všechny a klienty rozlišovala právě tím specifickým symbolem...palikx píše:a dnes jsem se dozvedel ze snad mel nekdo problemy s poslanim penez postou ze po nem chteli variabilni symbol.muj ucet zadny nema ani nic podobneho ceska sporitelna je u uctu zrusila.
Variabilním symbolem bys rozlišil plátce, musel bys ovšem každému z nás ten symbol přidělit . Takže jako VS pište cokoli, třeba datum poslání (20070619) a do zprávy pro příjemce (to, předpokládám, umí všechny banky, když to umí i pošta na složence "C"...) napište "Od ...".
- Rumcajz
- Kontaktovat uživatele:
poslané 400SK .... kto dá víc....?!?!?
MIPO: VS 7862259 - (rumcajz, cisla na telefone) - UnicreditBank
čao
MIPO: VS 7862259 - (rumcajz, cisla na telefone) - UnicreditBank
čao
Espero 2.0l na 1.5l TP,, 15" elektróny, new music, new sanie, new výfuk, new vačka z 1.8...
Espero 2.0l na 1.5l TP, LPG (legal), ABS, klíma, airbag, akože drevo, modré,..(koža, vyhr.sedadlá) .. PREDANÉ 68tis
Espero 2.0l na 1.5l TP full výbava, ... PREDANÉ 75tis
Omega MV6 ... no coment ...
Espero 2.0l na 1.5l TP, LPG (legal), ABS, klíma, airbag, akože drevo, modré,..(koža, vyhr.sedadlá) .. PREDANÉ 68tis
Espero 2.0l na 1.5l TP full výbava, ... PREDANÉ 75tis
Omega MV6 ... no coment ...
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
I kdyz uz Daewoo nemam, tak na nikoho z Vas samozrejme nezapomenu a tak jsem se samozrejme i ja pridal do sbirky a 200,-Kc nyni odeslano...tak snad aspon k necemu budou dobre a doufam ze aspon z mala pomuzou!!!
P.S.: a do tech novin to je vynikajici napad...to by asi hodne lidi a pohlavaru nerozdejchalo...
P.S.: a do tech novin to je vynikajici napad...to by asi hodne lidi a pohlavaru nerozdejchalo...
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje
Rumcajzi-neblázni...nebudeme z toho predsa robit "dražbu" ide o to,kto "dá"...a ne "víc" .Treba si uvedomiť,že tu ide o princip a súcit...Palikx predsa z tejto zbierky neide kupovať nove auto ČEST každemu,kto prispeje hoci čím(možno nie len peniazmi..)Rumcajz píše:poslané 400SK .... kto dá víc....?!?!?
kluci jste bajecni a moc si toho vazim.a urcite z toho nedelejte drazbu me staci ze vim ze vam neni jedno co se mi stalo a ze lidi z tohoto fora se alespon trochu snazi pomoct me a me cele rodine ktera je ted bez spolehliveho auta trochu v prusvihu.ale co se da delat proste to prezijem a bude lip.
mipo opravdu to nespecha v klidu jsi moc hodnej diky.
mipo opravdu to nespecha v klidu jsi moc hodnej diky.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Simson s 51
Simson s 51
palikx
.....no tak za Strahova - hezké posezení a pohoštění ( grilování ) u Richarda a jeho rodiny s přítulným psem a jeho uvítacím projevem, palikxovi jsem předal dvěstě - a myslím, že všichni, až tak jsem to nesledoval ( to je trochu trapné ).....nakonec mi překvapují v dobrém slova smyslu slováci - " muco " hoci frajer, no čehúni ( pokouším se psát slovensky, žena se mi bude smát - je rodilá slovenka, jak já měl rád spartakiády, nikdy jsem ovšem necvičil - důvod byl prostý hodně slovenek v Praze a ten jejich dialekt ) - JRD McLaren nabídka zapůjčení espera z jeho vozového parku, - neměli bychom se trochu zamyslit...viz cena solidarity s palikxem - Soukup 4 krabičky cigaret - hezký příměr...ale nakonec jsem hrozně rád, že se náš nett posouvá někam jinam - začíná být sycen lidskou člověčinou - solidaritou....nasytí se?....aneb jsme opravdu lepší, než ti ostaní na jiných servrech....
Mějme se fajn my lidšťější - solidárnější.....
Mějme se fajn my lidšťější - solidárnější.....
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
Velmi hezky napsano...nevim jak to chodi jinde ale tady je to muj druhej domov...citim se tu jako doma...proste moje druha rodina...myslim,ze kdyby se dostal do problemu kdokoliv z nas tak si navzajem pomuzeme...teda...vlastne uz si pomahame...tak super partu lidi jako je tahle Daewoo-Chevy jsem jeste nevidel...jsem strasne rad,ze tu jsem a ze tahle rodina existuje...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...