Koncove svetla

Osvětlení, signalizace, audio, pojistky.

Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi

srneček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od srneček »

Video jsem ti poslal.
Jinak co se týče toho pohasínání podsvícení radia nebylo by lepší místo vytahování rádia využít jinou svorkovnici? Parkovačky jsou ovládaný relátkem a to je v motorovým prostoru, takže odtud vedou dráty i zpátky do kabiny, kde se rozdělují (koncová světla a palubka). Tak by jsem to připojil někde tady - lepší přístup a zároveň můžeš na ten fotosnímač napojit osvětlení přístrojovky, hodin, radia a podsvícení knoflíků.
Podle mě by to bylo jednodušší kvůli přístupu a "vychytanější".
CHEVY AVEO 1.2 sedan 2006
dříve KADETT Caravan 1.4i /1.6i 3dv
Škoda 120L
Reklama

dedo.miki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dedo.miki »

Len treba zistiť či sú tie dráty istené poistkou.Ak sa pripojíš tak musíš až za poistkou a to preto ,lebo ak bude skrat nevyhodí poistku ,ale zhorí a nevieš či nie celé auto.
srneček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od srneček »

To beru jako samozřejmost, navíc většina aut má pojistku zapojenou před relátkem a z relátka už je to jištěný.
Škoda 120L
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

srneček píše:Tak konečně mám to video jak tu krytku dostat ven, jinak doporučuje místo šroubováku (viz video) použít nějaký plastový páčidlo - originální přípravkové nářadí, které se v servisech skoro nikdy nepoužívá, ale nevíme o tom. Vzhledem k tomu, že nevím jak sem dát video, tak prosím ať mi někdo poradí jak to udělat, do té doby video pošlu na mail každýmu kdo bude mít zájem - je to pár sekund a cca 1MB. Jinak tady je alespoň pár fotek jak to vypadá rozebraný:
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Diky Srneckovi, je zde ke stazeni to demontazni video, poslal mi ho uz pred 14 dny, ale ja pak nebyl doma, proto to opozdeni, omlouvam se a vesele sosejte. ;)
Odkaz na stazeni pridavam i do jeho original prispevku s obrazky..

http://www.chevrolet.aulis.cz/video/krytka.wmv
ObrázekAKRI - (byl) Muž z Ria !
:!: AVEOtici všech zemí, spojte se :)
Mirou

Příspěvek od Mirou »

To srneček: dík za video je sranda jak je to jednoduché - když víš jak na to.
Měl jsem 14dní dovču a tak píšu až teď.
Jo s tím relátkem máš pravdu,ale v tom zmatku drátů se bez rozřezání svazku asi nevyznám.O osvětlení palubky taky uvažuji jen mi štve výkonová ztráta pokud bude palubka večer ztlumená.U rádia a hodin jde jen o signálovou cestu a tam není potřeba žádný chladič kdežto u palubky to nějaký watík proměněný na teplo bude ;)
První útok si plánuji na tento víkend a pak dám určítě něco konkrétnějšího do fóra.
srneček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od srneček »

Tak pokud tam chceš stmívání, tak je to problém, ale pokud by jsi to řešil svítí/nesvítí, tak stačí hnát to přes relátko a nemusíš řešit chlazení. Jinak ta spleť drátů: pokud se podaří najít vhodný konekor tak ho rozpojit, někde koupit stejný konce a udělat mezikus, kterej kdykoli vytáhneš když pojedeš na servisku.
Škoda 120L
Odpovědět

Zpět na „Aveo - Elektronika“