POCITAC

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

Kruger !!!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kruger !!! »

milosh píše:
Kruger !!! píše:Nexia by měla jet na nouzový režim max. 130, má vyšší spotřebu. Jinak musím zaklepat, ale mě kontrolka svítí jen při otočení klíčkem a po nastartování zhasne, spíš mě serou nadzvihátka !!!
130km/h nebo 130km max? :D
Omlouvám se, jestli to bylo nepochopitelné, ale pokud je nexie v nouzovém režimu, neměla by její rychlost přesáhnout 130 !!! Počítač by to neměl dovolit !!
Reklama

cubafire
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cubafire »

Tak jestli by to neměl dovolit, tak mám asi ŘJ v p... hájíčku. Jel jsem 150 s rozsvícenou kontrolkou a bez problémů mi to přidávalo. Samozřejmě jsem pak ale ubral na 120 kontrolka zhasla a jel jsem dál. 8)
dřív: NEXIA 1.5 8V, GLE, LPG-BRC
dnes Citroen Xsara Picasso 2.0 HDi :twisted:
Nexia = srdeční záležitost
Kruger !!!
Kontaktovat uživatele:

cubafire píše:Tak jestli by to neměl dovolit, tak mám asi ŘJ v p... hájíčku. Jel jsem 150 s rozsvícenou kontrolkou a bez problémů mi to přidávalo. Samozřejmě jsem pak ale ubral na 120 kontrolka zhasla a jel jsem dál. 8)
Ale to je asi poruchou lambdy, ale jiné závady to opravdu řeší tak !!! Vážně nevím, proč se vám to stává, že Vám to ve vyšších rychlostech někdy blikne, nebo zasvítí !!! Já jel dlouhodoběji 170 a chvilku 190 a nic (nerozsvitila se mi ani jednou od doby co auto mám. Možná na to blikání mají nějaký význam i pístní kroužky (ale to je jen spekulace)
cubafire
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cubafire »

Pístní kroužky :?: :shock: :?: Proboha proč??? Vždyť jste říkali že do ŘJ jdou dráty jen ze 4 čidel nebo co, ale že by kroužky měly vliv na některé z nich? Max. tak, že by to muselo žrat olej, ale to mi vážně nežere!!!
Kruger !!!
Kontaktovat uživatele:

cubafire píše:Pístní kroužky :?: :shock: :?: Proboha proč??? Vždyť jste říkali že do ŘJ jdou dráty jen ze 4 čidel nebo co, ale že by kroužky měly vliv na některé z nich? Max. tak, že by to muselo žrat olej, ale to mi vážně nežere!!!
Moje teorie spočívá v tom, že se může do výfukového traktu dostat i více spálenin z oleje díky ne už tak kvalitnímu stírání pístních kroužků, a tak muže čidlo lambdy zblbnout, ale berte to prosím opravdu jako teorii !!!
Naposledy upravil(a) Kruger !!! dne úte srp 30, 2005 14:49, celkem upraveno 1 x.
cubafire
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cubafire »

Tak ale to by muselo ten olej žrat. Mě to za 2 měsíce po výměně a při každodeních cca 70km + ostatní pojížďky nevzalo ani deci a kontrolka blbne, takže kroužky asi ne. 8)
Kruger !!!
Kontaktovat uživatele:

Kluci a nevíte jestli má nexie čidlo klepání ??!
Olda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Olda »

Kruger !!! píše:Kluci a nevíte jestli má nexie čidlo klepání ??!
:?: Ty jsi pil! :lol: :lol:
Renault Laguna GT 98, modrozelená, 3.0 V6 24V, 140KW-ex automat-nyní manual, plná polní, žihadlo
Nexi 1.5 16V Red Sedan-se odstěhovala do prahy
Fiat Uno 1.5i-zvaný arcixindl-je v pánu
Renault Laguna combi 98-se odstěhovala se do zlína
Obrázek
Kruger !!!
Kontaktovat uživatele:

Olda píše:
Kruger !!! píše:Kluci a nevíte jestli má nexie čidlo klepání ??!
:?: Ty jsi pil! :lol: :lol:
Jak si to uhodl ??!! :oops: :lol:
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“