300,-€ za komplet s plnohodnotnou rezervou nie je síce málo, ale dá sa.
Okrem toho už niekoľkokrát sme využili 7 miest

Keď to budeš mať hotové bude foto, hej?
Peter
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
No, to este neviem, budem to riesit az na jar, ale predpokladam, ze tu "klietku" na rezervu pod auto si kupim (cca 70 EUR).peterv píše:Počas dovolenky ju budeš mať v kufri?
Sajner píše:ja som si dnes kupil drziak na rezervu. namontoju mi ho o tyzden pri garancnej prehliadke za 15 eur. drziak stal 70 eur, ale nekupil som si k tomu disk s pneumatikou, pretoze za disk pytaju 80 eur a za gumu dalsie 2 stovky, co je nenormalna suma.
dadif píše:No a to je právě taky ono, kolik budu muset investovat do TPMS pro dvě sady kol, cca 8.000,- ? Do dalšího elektronickýho zařízení, kterejch je dneska v autech už i tak víc než dost, navíc další displej někde na palubce... Mě tyhle řešení prostě neseděj. To možná radši zainvestuju cca 10.000,- do tý rezervy, nebo se na to vyprdnu a risknu to. Ale jak se znám, jakože už jsem tak 10 let nepíchnul, jen co pojedu s Orlandem z autosalonu, hned si to vynahradím - tak si alespoň vyzkouším, jak se s tou opravnou sadou zachází...
peterv píše:Môžeš mi, prosím, napísať výrobcu, prípadne aj typ tohto merača tlaku?
Ďakujem
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |