Ješte jednou rekapitulace závady : cukání,kolísavé otáčky,nejde přeš 4000tis...
Vymenil sem svíčky,kabely,palivový filtr,lambdu,termostat,air filtr,čidlo tploty nasávaného vzduchu,zaslepil EGR......ani nudle

--------
Jedna věc jsem dnes skusil...
Protože nechtel sem strhat závit pri výměne Lambdy,tak jsem dal auták do servisu,a řekl sem si,když tam bude auták.....mužu vyčistit i škrtící klapku...
Dnes si říkam,pročistím a skontroluji všechny hadice a trubky zda neni neco nalomená nebo deravá...
Jak jsem sundal koleno co jede z airboxu na motor - vidím,že klapka je zasraná... ale jako zasraná tak brutálne,že to jsem ješte nevidel !
Je jasný,že hovada v servise,tam stříkali jenom nejaký sprej,a kalpku nečistili mechanicky (s rozebraním ) ikdyž jsem doslova řekl aby to čistili mechanicky ne s nejakým debilním sprejem....
,,Jo pane máte vyčištený,,.............prej

Už jsem tam byl a podekoval sem se osobne - myslím,že budou na mne dlouho spomínat...

Takže na klapce i na celý mechanice ze vnítř ne jen karbon ale i jakoby černá saz,jako nejaký černý olejový sračka...
Pořádne to ani neuzavíralo tolik bylo tam sajrajdu....
A když se vracala klapka do uzavrený polohy,šlo tak jakoby spomalene...nebylo to tak razantní uzavrení...proste brutal zanesený...jsem to ješte nevidel....
Lituji,že nemnel sem u sebe mobil v garáži,abych to vyfotil.....
Chlapy,vyčistil sem tom - točí to do červenýho přes 6500 ot.....je to raketa !

Akcelerace i jízda je zcela jinej svět....
--------------
Chci se ale zeptat,v čem je problém,že jsem to mnel tak zasraný?
To snat neni normálný aby to bylo tak zanesený....
Mnel sem nekolik aut,ale nikdy jsem to čistit nemusel...