Auto Horecka - vyhody
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Re: Auto Horecka - vyhody
Aveo klubu čakáš na kartu 3 mesiace a niekedy aj 4. A zľavu majú aktyvny členovia. Taký ktorý sem len pozrie a za pol roka raz niečo chce riešiť tak ten o zľavách ani nevie. A ty ktorý sú tu denne a chodia na srazi tak ty majú zľavy
Aveo sedan 1.2 16 V
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený
Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený
Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
- Reklama
- Ivo R.
- Kontaktovat uživatele:
V tomto se musím admina zastat. Píšeš , že to nikomu peníze nebere. Mýlíš se, bere, protože na tom místě můžou být jiné reklamy, které přináší peníze. Nevím, jak u Vás , ale v Pardubicích si berehonza72 píše:Tak fajn, nezávidí se tady nikomu nic, tak se znovu ptám: Co odebere komu, nějakých pár řádek uvedených zde na nějaké webové stránce. Peníze to snad neodebere, zdraví taky ne, tak co tedy???? Ale jinak, nejde-li o zdraví = jde o ho..o, takže proč tolik cavyků pro pár řádek, když se stejně platí za provoz, jako by tu byly????
= nechápu
= nechápu
= nechápu
programátor 1.200,- až 1.500,- Kč za hodinu práce. Miloš to dělá grátis, max. za nějakou kačku, z reklam. Docela by mě zajímalo, jestli by se toho někdo jiný ujal a staral se pravidelně o chod stránek. Určitě se najdu tací, ktří prohlásí , že ono klidně , ale za pár měsíců je to otráví. Vemte si někdo na starost propracování systému , jak a na základě čeho budou poskytnuty slevy, proberte to s p. Horečkou a pak to můžete předložit Milošovi a dohodnout se. Mám za to, že se cesta najde. Zatím mě to příjde zmatečný. Slevu za to, že jsem se někde zaregistroval, ale pak tam již nechodím To by p. Horečka dával slevu každému a může zavřít krám, protože by nevydělal ani na výplaty zaměstnanců.
CHEVROLET AVEO 1.4 16V ( 100 k ) bílá barva
DAEWOO LEGANZA - automat (předáno ml. synovi)
CHEVROLET SPARK
nový FORD S-MAX - bílá barva , automat , pohon 4x4
Člen SK fóra Daewoo http://www.daewooforum.cz/
CHEVROLET SPARK
Ježišmarjá IVO! To komu co pan Horečka dá a za co, třeba jen za členství a diskutování a pomáhání a navádění druhých, aby něco vyřešili, je jeho věc, ne? Co řešíš? Vždyť bylo jasně napsáno "PRO ČLENY KLUBU". Já jsem viděl jasnou nabídku.
A nezlobte se na mě, ale kdyby na začátku byla stránka s kilometrovou reklamou pro firmy, které nám něco nabízejí, tak proč by mi to mělo jako vadit???? Rolovat umím, tak co? Já tvrdím, Miloš si měl vše s Horečkou vyříkat v kole č. 1, dnes po x-kolech, je to takové divné....
A nezlobte se na mě, ale kdyby na začátku byla stránka s kilometrovou reklamou pro firmy, které nám něco nabízejí, tak proč by mi to mělo jako vadit???? Rolovat umím, tak co? Já tvrdím, Miloš si měl vše s Horečkou vyříkat v kole č. 1, dnes po x-kolech, je to takové divné....
Mitsubishi Lancer Sportsedan 1,6 MIVEC
Ex. Cruze, Kalos, Nexia
--------------------------------------
Ex. Cruze, Kalos, Nexia
--------------------------------------
- Ivo R.
- Kontaktovat uživatele:
Kdo na kom co chce ??? To je to, oč tu běží !!honza72 píše:Já tvrdím, Miloš si měl vše s Horečkou vyříkat v kole č. 1, dnes po x-kolech, je to takové divné....
CHEVROLET SPARK
CHEVROLET SPARK
- Ivo R.
- Kontaktovat uživatele:
A nemám rád zbytečné a dlouhé reklamy A to mám taky kolečko na myši.honza72 píše:Ježišmarjá IVO! A nezlobte se na mě, ale kdyby na začátku byla stránka s kilometrovou reklamou pro firmy, které nám něco nabízejí, tak proč by mi to mělo jako vadit???? Rolovat umím, tak co?
CHEVROLET SPARK
CHEVROLET SPARK
- Hanzy
Miloš penize za reklamu p.Horeckovi si myslim ta reklama moc neprinese je spis minena pro nas pro cleny ze prinese.Ivo R. píše:Kdo na kom co chce ??? To je to, oč tu běží !!honza72 píše:Já tvrdím, Miloš si měl vše s Horečkou vyříkat v kole č. 1, dnes po x-kolech, je to takové divné....
Uz tak ma ceny nastavene oproti jinym nizko takze je to sluzba hlavne nam kdyz z nich da jeste takovou slevu.
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- Hanzy
Tim si me pobavil ze ja tam mam slevy podle toho kolik dotahnu lidimilosh píše:Naposledy se ptam, KOLIK Z VAS TU SLEVU VYUZILO, byla tady cca 4mesice. Spis mam pocit ze Hanzy tam ma slevu velkou cim vic lidi tam dotahne, proto se tak angazuje a aby kazdy kdo tam jede mu musel davat info aby dostal slevu mi prijde zbytecne a hlavne nelogicke, kdyz to neni pripravene jak se bude ten a ten prokazovat a nestaci jen rict jsem clenem Chevroletclubu a mam nick ten a ten.
Ad zavist jak zde kolega na minule strance zminoval, opravdu me to je uplne jedno ze jsem tam nemohl jet ja kdyz nemam daewoo ani to nemam za rohem, spis jde o to ze to proste je pro dost lidi daleko a v dnesni dobe opravdu NIC NENI ZADARMO. Provoz serveru platim ja, NIKDY jsem po nikod na tomto foru nechtel nejake prispevky a bude to tak i do budoucna. Proto zde jsou ale ty reklamy aby se to zaplatilo a nikdo nemusel posilat clenske.
Pan Horecka mi volal nekdy v kvetnu a divil se jakto ze tady jeste neni jeho reklama, tak to podle me nefunguje, vsichni vite ze uz na srazy temer nejezdim a navic toto vse asi domlouval Hanzy, ktery ani netusi jako dost z vas kolik jsou naklady na provoz serveru kdyz je tady denne cca 1000lidi, jen pro info, kdyz to byla domena daewooclub tak to bylo cca 700-800lidi denne.
Veskere dotazy rad zodpovim, od toho jsem admin, ale aby me 5lidi, kteri slevu mozna vyuzili, pomlouvalo ze jsem zavistivej a na klubu mi nezalezi to si myslim je trosku mimo.
Toto forum je jako moje dite, vybudoval jsem ho prevazne jen za pomoci nexiaclubu v dobach kdy nekteri z vas ani nevedeli ze znacka daewoo existuje !!!
Nevim s ceho by uz je pak davali.
Konecnou verzi sis domlouval sam ne?
Me je to jedno diky panu Horeckovi mame i pokazde na srazu ted hodne od chevroletu a taky je to tady na morave podle mem nejlesi znackovy servis jelikoz v okli vsude je to problem.
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- Hanzy
Ted az jsem si tohodle vsiml neni potreba 3 radky to je jasne.milosh píše:Az se doresi jak se bude prokazovat clenstvi tak se mozna nejake misto najde, ale rozhodne to uz nebude na 3 radky jako to bylo doted.
Uz druhy tyden jsem ko na antibiotykach tak snad pristi tyden se tam dostanu a proberu to s Horeckou jak prokazovani clenstvi tak i to at da odkaz na jeho stranky sem a to myslim bude fer pro obe strany.
Predjednam to a pak si to doladis sam.
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Dik
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
"Plodná" debata - využil jsem 10.6. - zakoupení relé přerušovače blinkrů. Cena 478,- Kč bez montáže včetně slevy 20%. Panu Horečkovi stačilo že o slevě vím z fóra.
Jen tak pro zajímavost Autodíly Krč inzerují relé blinkrů (přerušovač) za 220,- Kč. Tak nevím?!
Jen tak pro zajímavost Autodíly Krč inzerují relé blinkrů (přerušovač) za 220,- Kč. Tak nevím?!
stará Škoda OCTAVIE, 2xMB W123, manželka Š100, Olcit (děs a hrůza), Opel Kadet combi, Toyota Yaris (automat), nyní náhodně Leganza přezdívaná "Legolanza" tmavá modrozelená metalíza
A o tom to je - dostal jsi slevu, servis je slavný a přitom jsi zaplatil víc, než by Tě to stálo z Krče i s dobírkou.Peterek píše:"Plodná" debata - využil jsem 10.6. - zakoupení relé přerušovače blinkrů. Cena 478,- Kč bez montáže včetně slevy 20%. Panu Horečkovi stačilo že o slevě vím z fóra.
Je to naprosto normální. V nejmenovaném značkovém servisu po mě chtěli za střední díl výfuku na Matýska 980,-Kč a 300,-Kč/hod. za montáž. Z Krče jsem ho dostal i s těsněním a 5% slevou na dobírku za 730,-Kč.
Ano je to možné. Jaká je to výroba ? Může být stavěn na větší zátěž pro vozík apod. Tak jak relé na Feliciji Taky jsem se divil nad dvojíma cenama. Až mne to bylo objasněno tak jsem už nic neříkal.Peterek píše:"Plodná" debata - využil jsem 10.6. - zakoupení relé přerušovače blinkrů. Cena 478,- Kč bez montáže včetně slevy 20%. Panu Horečkovi stačilo že o slevě vím z fóra.
člen AVEO Fanclubu č.4
Od 27.5. 2014 již jenom člen.
- FoXo
- Kontaktovat uživatele:
Tak tak zalezi ci je to aj original diel kdezto niekedy postaci niekedy nie.
Aj ja som sa vytesoval lacnymi svetlami nie original a potom som plakal
Takisto vyfuk lacnejsie o skoro 2500 Sk a po chvili sa rozpadol
Cize kludne moze mat niekto nieco lacnejsie ale predsa len original servis by mal objednavat original a za to su aj tie ceny
Aj ja som sa vytesoval lacnymi svetlami nie original a potom som plakal
Takisto vyfuk lacnejsie o skoro 2500 Sk a po chvili sa rozpadol
Cize kludne moze mat niekto nieco lacnejsie ale predsa len original servis by mal objednavat original a za to su aj tie ceny
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
- Hanzy
Takze vysvetleni pro neznale jak je to u vsech automobilek s dily:
Standartne jsou plne ceny u novych aut a u modelu ktere se jeste vyrabeji a prodavaji.
Po skonceni vyroby a prodeje zacinaji ceny klesat cim jsou auta starsi tim jsou dily levnejsi jak originalni tak neoriginalni a polske noname vyfuky jsou temer zadarmo
Ve znackovych servisech ale myslim na ani na starsi modely ceny dilu neklesaji a tudiz se nevyplati je tam kupovat ale zase jak ktere nebot neorigo stoji za prd.
A divit se po koupi ze je nekde neco levnejsi je zvlastni nebot si nejdriv si myslim clovek cenu a kvalitu zjisti a pak koupi
Navic na auta stare 10 a vice let je snad lepsi brat dily s vrakace a nezdvojnasobovat cenu auta nakupem kazdeho noveho dilu
Standartne jsou plne ceny u novych aut a u modelu ktere se jeste vyrabeji a prodavaji.
Po skonceni vyroby a prodeje zacinaji ceny klesat cim jsou auta starsi tim jsou dily levnejsi jak originalni tak neoriginalni a polske noname vyfuky jsou temer zadarmo
Ve znackovych servisech ale myslim na ani na starsi modely ceny dilu neklesaji a tudiz se nevyplati je tam kupovat ale zase jak ktere nebot neorigo stoji za prd.
A divit se po koupi ze je nekde neco levnejsi je zvlastni nebot si nejdriv si myslim clovek cenu a kvalitu zjisti a pak koupi
Navic na auta stare 10 a vice let je snad lepsi brat dily s vrakace a nezdvojnasobovat cenu auta nakupem kazdeho noveho dilu
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG