Saamm> Zapinam sa mimo mesta, v meste skoro vobec. Ano porusujem vyhlasku ale ohrozujem seba a nikoho ineho. Kontrolka nesvieti pretoze si system mysli ze som zapnuty. Kedze som odcvakol kabel ktory ide k zapinaniu pasov. Co je fajn.saamm píše:Ministry – ano jseš dobrej. Ale položil jsi si otázku proč to bombání tam je?
Pro pásy ? Aby tě to upozornilo abys se zapnul !!! Pokud se nezapneš - porušuješ vyhlášku. Nebo tě to bude obtěžovat tím zvukem a po minutě jen červenou kontrolkou.
Otevření dveří ? Když nedovřeš dveře a k autu příjdeš za 4 dny tak pravděpodobně již nenastartuješ. Bude vybytá baterie. A netvrď mne že se ti to ještě nestalo že se ti nepodařilo odejít od auta v garáži kdy ti dveře zůstaly na první zarážce a vnitřní osvětlení zůstalo svítit.
Pro ostatní ANO upřímně řečeno taky mne to sere ale škoda vynaložené energie a ať mne to radši upozorní.
Dvere> Mam garaz, a mam uz stvrte auto ale este sa mi NIKDY nestalo ze by som koli zle zatvorenym dveram vybil bateriu.Neviem ako Vam ostatnym ale mne sa to nestalo. Raz sa mi to stalo koli zapalenym svetlam na aute. Ale tu v Aveu svetla zhasnu automaticky. Navyse GONG bimbal aj ked som mal packu svetiel vypnutu a kluc mal v zapalovani a otvoril som dvere. To ma ma upozornovat nejaky GONG ze mam otvorene dvere ???? Dakujem, neprosim. To vidim - zatial. Cize cely GONG pride mne zbytocny, preto som sa rozhodol ho dat prec. Nikoho na to nenavadzam, len som sa chcel podelit so skusenostami.
A navyse - Mna to baví upravovat si veci a hrabat sa v elektrike. Jednak mam na to skolu, a na druhej strane ma to zaujíma. Cize tá energia ktoru som vynalozil bola pre mna prospešná