PeS píše:milosh píše:pes: tempomat dodelat nebude problem ne kdyz koupis auto bez nej?
No, dodělat se nedá...
(tedy ne originál...). Ale uvidíme, myslím, že ceny se budou muset upravovat... já mám ještě chvíli čas, ale chci Cruze na objednání - chci ho již s předpřípravou na montáž LPG.
(má už přichystané vstřiky na plyn...) Je to dražší cca o 1000 - 2000,- Kč. A pokud je čekací doba z výroby asi 4 měsíce, budu to objednávat celkem brzy...
Tak tak čekací doba stále je a bude. Poptávka celosvětově velká.
Uvidíme jak to bude cenově, zatím se to ale určitě bude držet stejně.
Renault fluence ma opravdu zajímavou výbavu a cena je taky lákavá.
Mě osobně se třeba nelíbí vzhledem, ale to je názor každého osobní

Tady je hezký člának o něm
http://magazin.auto.cz/testy/test-renau ... 6-16v.html
Jelikož jde lidem přednostně o peníze, někdy i omezí nároky.
Tady je hezká citace z článku:
Závěr
Klíčovou zprávou pro všechny čtenáře je to, že Fluence za méně než 300 tisíc plní to, co Renault slibuje. Jde o jednoduchý automobil, který v rámci standardů nižší střední třídy neoplývá agilními jízdními vlastnostmi, nadprůměrnou dynamikou ani špičkovou technikou. Za své peníze ale dostanete rozměrově plnohodnotný sedan, který dokáže pohodlně přepravit 4 dospělé a jejich zavazadla.
Zázraky se ani v roce 2010 nedějí, takže snad nikoho nepřekvapíme tvrzením, že na trhu jsou lepší vozy. Renault ale útočí cenovkou a nečekaně kompletní výbavou. Na nedostatky Fluence možná i proto snadno zapomenete.
Ještě k LPG - ikdyž mají auta předpřípravu, není do nich oficiální/tovární montáž.
Tudíž když to necháš udělat, přijdeš o záruku.