Dusan19 píše:Ahojte. Vcera mi konecne namontovali alarm v BB. Cena alarmu 30€ v akcii, inac stoji 66€, montaz 50€, plus motorcel na central do soferovych dveri 5€ lebo v soferovy dverach sa motorcek nenachadzal fungovalo to manualne. Spolu 55€. Praca trvala cely den ale inac spokojny s pristupom a cenou. Dodal mi vsetky doklady aby mi nepadla zaruka a aj certifikat o odboprnej montazi pre poistovnu.
Hmm to v každom aute nieje u vodiča motorčen na centrál ? bo ja mám tiež riešené iba centrálne na klúč
Chevrolet Aveo HB 1.2 8V 53kw 72PS 71HP (gray dragon my heart) Doplnky:elektróny RC14 14˝ obudé na pneu Cleber, deflektory Delfín, Úpravy: zaslepený eger ventil, červené brzdy, Fólie 0,5 zn. Skyfol, DRL, Sony, Sal, K&N, Total
Dusan19 píše:Ja som ohladom montaze volal do chevroletu a povedali mi ze montovat to moze aj ina firma, len musi mat na to certifikat a zaruka ti nepadne.
To máš pravdu jen v tom případě,že se ti nic nestane,ale pak pokud budeš mít nějaký problém tak pak ouvej a dají od tebe ruce pryč
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
Dotaz – někdo tady na fóru psal o potahách do našich vozů které se šijí mám dojem v Dunajské Stredě a jsou dosti kvalitní a cena odpovídá kvalitě. Nikde tuto adresu a ani diskuzi nemůžu již najít. Je pravděpodobné že se ztratila při převodu. Děkuji za všechny příspěvky k mému dotazu.
člen AVEO Fanclubu č.4
Od 27.5. 2014 již jenom člen.
Dusan19 píše:Ja som ohladom montaze volal do chevroletu a povedali mi ze montovat to moze aj ina firma, len musi mat na to certifikat a zaruka ti nepadne.
taže to môžem dať kamošovi urobiť
Chevrolet Aveo HB 1.2 8V 53kw 72PS 71HP (gray dragon my heart) Doplnky:elektróny RC14 14˝ obudé na pneu Cleber, deflektory Delfín, Úpravy: zaslepený eger ventil, červené brzdy, Fólie 0,5 zn. Skyfol, DRL, Sony, Sal, K&N, Total
To máš pravdu jen v tom případě,že se ti nic nestane,ale pak pokud budeš mít nějaký problém tak pak ouvej a dají od tebe ruce pryč
to si aj ja myslím
Nemáte někdo zkušenost s montáží tady těch ofuků oken nebo jak se tomu říká?
jestli někdo víte jak se to přidělává dejte vědět
a je to fakt účinný nebo je to jen módní doplněk napište celkem se mi to líbí a jdou pak zavírat v pododě okna?
Mám a nemůžu si stěžovat. Montáž bez problémů. Je k tomu dodávána oboustranně lepící páska a spony které to zajišťují. Ty jsem nepoužil radši jsem na oba konce kapnul sekundového lepidla. Po cca půl roku a lepidlo povolí tak repete a nebo pokud je zima ofuky schovám. Okna jdou zavírat normálně. Zadní nemám. Jen přední cca. 500 kč. Se zadníma je to celkem problém. Ale pozor na ně. Mne poslali na sedan a posílal jsem je zpět. Byly krátké, druhé neseděly podle horní linky dveří taky reklamace a nakonec jsem bral jen přední. Spokojenost. Není průvan a hlučnost proudícího vzduchu je taky podstatně nižší.
člen AVEO Fanclubu č.4
Od 27.5. 2014 již jenom člen.