To já takový problém nemám

Jojo to jsou ty výhody manuální klimatizace

Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
Ja mám tiež manuál a pri ofuku okien sa samo zapne hneď od jedničky. Inokedy to funguje na zmáčknutí ako TebeScorpion.11 píše:Jojo to jsou ty vychytávky automatických klimatizací![]()
To já takový problém nemám-zmáčknu knoflík a klimatizace chladí a zas zmáčknu knoflík a klimatizace se vypne
![]()
![]()
![]()
Jojo to jsou ty výhody manuální klimatizace![]()
Jarik píše:Čafte chlapi. Mne klíma funguje na tlačítko, určite! Stále jazdím s ofukom čelného skla, aby mi netahalo na pedále a ked ju zapnem tak to je poznať aj cítiť.
A vitaj xwingaj ja som čerstvý na tomto
![]()
![]()
fore.
Moje môžešsmolko píše:pani mozem fotky nektorych z vasich aut pouzit na klubove ucely? teda noveho klubu aveo? samozrejme bez SPZ
Aj moje.Feva13 píše:Moje môžešsmolko píše:pani mozem fotky nektorych z vasich aut pouzit na klubove ucely? teda noveho klubu aveo? samozrejme bez SPZ
Aj moje ak chceš. Č o je to za Aveo klub. ešte som o takom nepočul?smolko píše:pani mozem fotky nektorych z vasich aut pouzit na klubove ucely? teda noveho klubu aveo? samozrejme bez SPZ
OK. ak by som ale mohol s niečim pomocť daj vedieť.smolko píše:V pohode nieje problem prave pracujem na plagate, ktory pomoze rozsirit stranku, este nevieme kedy rozbehneme vsetko.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |