Ale nejsem papalas....

Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Hele ty rudy eeeero Maraneeelo...je dobre znamo,ze McLaren neni u FIA moc oblibeny a od toho se odvyji jejich rozhodovani...ale to je fuk...na tohle tema uz koncim...Milan píše:Skoda, ze si tu nikto z vas, zastancov tohtorocnych spinavosti McLarenu, neprecita aj tie oficialne vysvetlenia FIA, ktore su na ich stranke. Su to vacsinou dlhsie dokumenty v anglictine, ale po precitani nikto, komu aspon trochu mysel pracuje, nemoze obhajovat McLaren a nadavat na FIA.
Vsak preco sa teraz McLaren dodatocne po ukonceni presetrovania tovarne McLarenu a objaveni novych usvedcujucich materialov verejne ospravedlnil? Asi preto, ze je FIA zaujata, ze?
Mozu byt vsetci fanusikovia a clenovia McLarenu velmi radi, ze buduci rok budu vobec stat na starte ich vozy. Jedina vec, co ich zachranuje, je biznis, pretoze sampionat bez nich by znamenal nizsie zisky z tejto serie.
Hanzy tohle jsi prehnal...fuj to je mi spatne z toho...aby takovej clovek jako je Hamilton mel neco spolecnyho s takovym kretenem zasranym jako Baros...Baros je ubozak...at si nacmare zase na drzku modrobilou vlajecku,sedne si do svyho Ferrari a narve to do zdi...Hanzy píše:Koukam ze jsou asi s Barosem kamosi...![]()
http://moto.sport.cz/clanek/122238-pilo ... rukaz.html
Smudlo cervenej at si pisou kde chtej co chtej o McLarenu...pro me jsou porad numero uno takze je budu obhajovat ikdyby o nich psali cokoliv...Hanzy píše:Ty McHamburgraku a cetls to na co odkazuje nebo jen tak slepe placas z hladu nebo ti mami nedala veceri???![]()
![]()
![]()
Ja si hned myslel ze si jen nepapal...Goose píše:Smudlo cervenej at si pisou kde chtej co chtej o McLarenu...pro me jsou porad numero uno takze je budu obhajovat ikdyby o nich psali cokoliv...Hanzy píše:Ty McHamburgraku a cetls to na co odkazuje nebo jen tak slepe placas z hladu nebo ti mami nedala veceri???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To by ani neslo aby byli kamaradi kdo by na Hamiho porad cekal to by nestihl pak zadny zapas kdyby porad cekal az se za nim dolouda s tim germanycar...Goose píše:Ja vim...ale vypadalo to dost hnusne to prirovnani "kamaradi"...to uz mi prosim nedelej...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |