Hanzy píše:Ivane moc pekne i je hezke zes sel i trosku do toho jiz zminovaneho stylingu a hezky si uklidil i vylestil prote hned se na to hezky kouka coz je videt na aute nejvic ze i jede poradne uz tak neni videt tudiz ja kdyz se pripojim k diskuzi TUNING versus STYLING ze radeji rovnou koupit auto s radnym 6 hrnkem s turbem s 200KW kdyz ten vykon chci a a jen to trosku ozdobit a mam hotovo a navic bez spousty zbytecne investovanych penez pokus - omyl tod ale muj nazor a taky po jednom takovem z koncernu GM koukam
Hanzy, díky. Jinak s Tvým názorem naprosto souhlasím, kdybych byl býval chytřejší, řídil bych teďka 400koňové EVO. Ale zbavuj se Nexie, když jsem do ní tolik nainvestoval, že
2.8L turbo 6 valec a delaji to i kratke i v Astre je to tovarni uprava ale nevim co rvou do male Astry za max. motor nekoukal jsem ale taky jsem ji videl i v teto barve OPC 3 dver. a je to taky krasa
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Hanzy píše:2.8L turbo 6 valec a delaji to i kratke i v Astre je to tovarni uprava ale nevim co rvou do male Astry za max. motor nekoukal jsem ale taky jsem ji videl i v teto barve OPC 3 dver. a je to taky krasa
No jo, to bys mi už ujel. Pěkné auto pro Opel fanoušky.
Hanzy píše:2.8L turbo 6 valec a delaji to i kratke i v Astre je to tovarni uprava ale nevim co rvou do male Astry za max. motor nekoukal jsem ale taky jsem ji videl i v teto barve OPC 3 dver. a je to taky krasa
V Astře OPC je 2.0 16V Turbo a má to 177-184kW. Je to hrozná raketa,měl jsem možnost se svézt a mít milionek zbytečnej už je doma.
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
V Astře OPC je 2.0 16V Turbo a má to 177-184kW. Je to hrozná raketa,měl jsem možnost se svézt a mít milionek zbytečnej už je doma.
Na co milionek, staci C20LET v Nexii, Kadetoj,AstreF... a OPC je ve zpetnym zrcatku ;]
Jj jak rika Ivan je to nove auto a na 2.0 Turbo ma presne 177KW/240K max vykon pri 5400ot/min kroutak max. 320Nm pri 2400ot/min. u ASTRY OPC je krasa navic k tomu 6 kvalt prevodovka
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG