nápodobně těšilo měPoky Ul píše:Taky jsem tě rád poznal si borec![]()

Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
nápodobně těšilo měPoky Ul píše:Taky jsem tě rád poznal si borec![]()
A co vostatní?Poky Ul píše:Taky jsem tě rád poznal si borec![]()
Čtyři tygři gooombatomask píše:Konečně i Cruze pohromadězatím jsem jenom viděl a četl o Orlandech.
Dnes jsme se o avatarech bavili, takže jsem se rozhodl to vyměnit.Tsoenami píše:Určitětomask píše:Ale ta naše je předse jenom hezčíkoukam novej Avatar
Sorry všichni jste borciTsoenami píše:A co vostatní?Poky Ul píše:Taky jsem tě rád poznal si borec![]()
No protoPoky Ul píše:Sorry všichni jste borciTsoenami píše:A co vostatní?Poky Ul píše:Taky jsem tě rád poznal si borec![]()
![]()
![]()
![]()
tomask píše:Kluci určitě můžete, jsem rád že se vám Cruzik líbil a inspiroval.
Je to edice -Tomask limited-
Tedy Naky tomu říkám AVATARnaky píše:nikdo ale nemel tak poladenej motr jako ja, Rohlik Tuning![]()
kdybych na sraz nejel, tak bych se o nem dozvedel nejdrive az po vytrikani 5 litru vodicky z odstrikovacu a to uz bych tam mel asi i neco dalsiho navic a neco z plastu a pryzi by zase chybelo![]()
Diky vsem to byl parani den!!!
priste zas navidenou...
Jooo, kluci s Cruzema, dejte sem prosim link na tu vasi zazracnou krabicku na otvirani/zavirani oken dalkacem - na orlandech ozkouseno na srazu a funguje to i nam
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |